Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka 0134

teściowa kontra wasza ciąża

Polecane posty

Gość olka 0134
wiem że sadzę byki zaraz mnie zeżrą polonistki specjalistki :P

Gość czerwone stringi
a moja tesciowa ma wszystko w dupie - przez cala ciaze nawet nie spytala jak sie czuje :P nawet nie pyta jakie imie wybralismy dla naszej coreczki :P

Gość aga aga
olka 0134 - przed ciążą wyglądałam normalnie to też czasem rzucała hasła w stylu że ''dawno cię nie widziałam ,przytyłaś chyba trochę''? Jak nie chciałam jeść obiadu to mi na siłe wciskała , i gadała że nic nie jem to ja do niej że ''odchudzam się'' to wtedy mnie opierdalała że mam się nie odchudzać !

Gość olka 0134
nie no, moja to musi wszystko wiedzieć żeby o czym gadac w pracy i z sąsiadami bo gra dobra teściową i że jest na bierząco :P mimo że dzieli nas kupa kilometrów

Gość aga aga
Moja mi dała ostatnio jakieś ciuchy po swoim 6 letnim synku :D:D:D Prędzej se tymi szmatami podłogę umyję niż założe to mojemu dziecku :D:D:D

Jak byłam w ciąży obsypywała mnie śmiesznymi radami i wskazówkami ale tylko i wyłącznie z dobrej woli. Robiła mi obiadki itp., dbała o moje zdrowie. I choć nie jest najwspanialsza teściową na świecie , w okresie mojej ciąży byłam przez nią traktowana jak księżniczka ;)

aga aga--->>>Twoja teściowa ma 6 letniego synka? Ale chyba nie o Twojego męża chodzi :D?

Gość aga aga
Julli - mo masz dobrzę :) Moja to np. jak jesteśmy w niedzielę u niej na obiedzie to jak już zjem to mówi mi żebym sobie dołożyła jeszczę.Ja na to że NIE DZIĘKUJĘ! to wciska mi ciasto jakieś albo coś innego. A poźniej sypie hasełka ''grubasie'' itp :D Rozwala mnie jej zachowanie.No i założe się że jak dzidziuś się już urodzi to będzie mi dawać rady jak mam karmić,trzymać,kąpać itp. WTEDY TO JEJ JUŻ CHYBA POWIEM CO O NIEJ MYŚLĘ :D

Gość olka 0134
jej mąż ma raczej więcej latek :P aga pewnie jeszcze poplamione dała? hehehe

Gość aga aga
makijaja -- tak mają 6 letnie dziecko :D urodziła go jak miała 40 lat - teraz ma 46 i się wielce mądruje że ona wie jak wychowywać dzieci bo sama niedawno miała niemowle w domu .

Gość aga aga
olka 0134 - czyste były ale ja będę miała córkę więc granatowe ciuchy nie bardzo pasują ,poza tym są całe wyblaknięte więc nie założe tego mojemu dziecku bo moja mama już zdążyła kupić 10 razy ładniejsze ubraanka.No ale co ,wziełam je żeby nie gadała że ONA MI DAJE COŚ a ja nie chce wziąść.

Ale niestety tak to jest. Same niewidzicie czasem ale dajecie jakieś rady koleżankom w ciąży , czy tutaj laskom. Teściowa daje może i głupie rady, ale pomyślcie czasem że może z dobrego serca

Gość aga aga
Najlepsze to jest to że zaproponowała mi też że da mi wózek po swoim synku :D:D:D a wózek cały brudny i to jeszczę 6 letni , rozwalony cały .To powiedziała że można go uprać i naprawić. To jej powiedziałam że wolę se kupić nowy bo widziałam ładne .A ona się pyta ile kosztował to mi kupi ? Ja na to że 600 zł - a ona'' rany boskie tyle pieniędzy'' :D:D:D dobra jest nie ???

mamy psa Bursztyna jest on u tesciów z racji tego ze mały raczkuje i wszyko pcha do buzi i oni zakochani w psie na amen i jak dzwonnią ( a bardzo rzadko ) to bursztyn to i tamto a na koniec a jak mały acha to cześc moja teściowa nie chce go przewinąć nie umie nakrmic ( jak nie chce jeśc to nie sam przyjdzie jej tekst ) ogólnie robią na pokaz jak jesteśmy tylko my to mały z rąk nie schodzi albo mi albo meżowi a do nich nie chce iśc a jak sa gosci ojej jaka babcia wiec ja zawsze wypalam że to tak na pokaz bo tłoczno na poczatku nie potrafiłam zrozumiec bo jak sie Benio urodził to było mi ciezko po cc maż bardzo pomagal i moi rodzice a tesciowa zero i jak po 3 tygodniach od porodu przyjechała kupiła mu 2 pary spiochów na 74 cm cholera wie po co

i od tej pory tylko na gwiazdke mu cos kupiła oczywiscie też gigantyczny rozmiar a tak zero zainteresoawnia nim to przykre ale tak jest

Gość aga aga
myszka83 - moja dała mi 5 par śpiochów do tego zużytych i wyblakniętych i jeszcze zachwalała jakie to ladne są.Że granatowy kolor to też może być dla dziewczynki :D:D:D moja mama kupiła większość ubranek a od niej dostałam tylko to i 3 pary skarpetek za 2 złote :D

Gość sweet stawberry
Moja zawsze ma problem do tego jak co robię , bo ona zrobiła by to inaczej i udziela mi ciągle jakieś głupie rady... Ostatnio mnie wyzwała że mam za krótką spódniczke i że to mi nie pasuje bo mam męża i dziecko :D:D:D ona by chciała żebym w wieku 22 lat ubierała się w kiecki za kostke :D