Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi....

POLACTWO w UK

Polecane posty

Gość wstyd mi....

Dzis znow 3 ledwo tzrymajacych sie na nogach probowalo wejsc do Banku krzyczac co chwila K** Pracuja na nasz wizerunek w swiecie.....:O nie mam slow..

Gość wstyd mi....
Czy widzieliscie takie sytuacje ?? Ja zawsze wtedy nie odzywam sie po polsku bio sie wstydze ..

Gość troche rasistka
Tak widzialam i to setki razy. Przyklad pierwszy: w nocy na ulicy chlopak z dziewczyna sie kloca, ona przeklina i go szarpie, on nie pozostaje jej dluzny. Przyklad drugi: kierowca autobusu nie chcial wpuscic chlopaka z rowerem, ten zaczal kopac w autobus, przeklinac kierowce, pluc na niego. Przyklad trzeci: wracam w nocy z pracy i widze 2 facetow i 1 dziewczyne, ledwie trzymaja sie na nogach, przeklinaja jak nie wiem i to w miejscu publicznym, ktos popchnal na mnie jednego faceta, przyspieszylam kroku. Normalnie wstyd jak nie wiem. Ciagle sie to dzieje, moglabym pisac do jutra...

Gość b bbbbbbbbbbbbbb
TE SYTUACJE LUB GORSZE moge opisac o anglikach ;))

Gość no nie wiem -a jestes angielka
?zeby sie za nich wstydzic;)?

Gość yardleyka
jestem tutaj dosyć długo, ale prawdę mówiąc nigdy nie widziałam podobnego zachowania (cóż nie popieram takowego).

Gość landie.......
za jak jesem 2 lata tak nie widzialam takich sytuacji

Gość sdfd
a co znaczy polactwo w uk .? kurcze nie wiem jakos malo inteligentna jestem ? moze sama jestes burakiem skoro tworzysz takowe terminy.

Gość nie kazdemu sie nie udalo
no coz....mozna byc inteligentnym inaczej... Polactwo to buractwo Polakow w UK.a takich jest mnostwo..

Gość wstyd mi....
Czemu sdfd uwazasz ze jestem burakiem? Czyzbym Cie urazila tym stwierdzeniem? :) Wstyd mi za to POLACTWO-jak napisalam (celowo) ;) nie za wszystkich Polakow ..

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
raczej wam wychodzi sloma z butow;)) jestescie prostaczki nie ma to jak dziada pan sie zrobi prawda;))?

Gość Manga-Akira
Skad wiesz Bbbbbbbbbbb czym ? kim jestesmy?? piszesz o sobie???

Gość tak tak popierajcie
tych obszczykapciow. badzcie z nich dumni :O

Gość i teee
panienki :O brr

Gość anglicy tez sie zle zachowuja
pijani robia rozne rzeczy niszcza co popadnie, szyby, ławki klna krzycza szarpia sie i kobiety pijane tez czesto sa agresywne ale jeden Angol przebil normalnie wszystkich pijanych co widzialam do tej pory gdyz szedł ulica zataczajac sie zatrzymal sie sciagnal spodnie i zaczał "walic konia"

Gość A ja zawsze
czytajac takie tematy jestem zdziwiona.Zdziwiona tym,ze oburzacie sie na tych ludzi,ktorzy oburzaja sie i wstydza zachowania swoich rodakow.Argumentujecie to tym,ze inne narody zachowuja sie gorzej od Nas,Polakow.Ok,zachowuja sie ale co mnie to obchodzi.Polak na obczyznie traktuje drugiego Polaka jak "rodzine",to tak w uproszczeniu.Przeciez nie chcieli bysmy sie wstydzic za czlonkow naszych rodzin ,za ich zachowanie.Dlatego tak to nas boli,porusza,gdy nasz krajan nie zachowuje sie tak jak nalezy.

Gość ruda 102
A co mnie obchodza Anglicy??? Jak zwykle Ktos tematu nie zrozumial.....:O

Gość taka opowiesc...
Lecialam samolotem do uk i pewne malzenstwo z dzieckiem ze mna lecialo...kiedy przechodzac z dzieckiem na reku przez bramke zapiszczalo jej w torbie.....ona mowi : to torba dziecka.....celnicy wyjmuja jednak z torby butelke wodki- pytaja : konfiskowac czy wypije pani na miejscu/? wiec ona wypila!!!!! szok!!!!!

Gość A ja zawsze
Ruda---a Ty chyba nie zrozumialas mojego postu:-)Piszac,ze nie obchodza mnie inne narodowosci,mialam na mysli ich zle zachowanie.Owszem jest mi przykro ale nie wstydze sie ich zachowania,bo nie jestem jedna z nich.

Gość ruda 102
no wlasnie o to chodzi ze mnie tez nie obchodza...obciach jak kazdy inny ale za nich mi nie wstyd.Tylko za Polakow :O

Gość helga3456
pracowalam kiedys za barem, klientela rozna. polacy tez sie zdarzali. raz jednak trafila mi sie taka grupa ze myslalam ze sie uszami nakryje!!! 8 dresiarzy i jedna laska. pili wodke na kieliszki i ju tak przy piatym zaczeli sie dostawiac do innych klientow, zwyzywali po polsku paru angoli, a na koniec rozwalili kilka stolikow i chcieli juz wychodizc, jednak jednemu sie nie spodobal jeden z klientow i mu chcial przylozyc. wtedy klienci postanowili zadzialac. taki lomot polaczkom spuscili ze tamci uciekali az sie kurzylo! cwaniaczki polskie. wstyd!! i potem musialam wysluchiwac oczywiscie jaka to nasza emigracja jest zla!\"!! ale sie nie dziwie bo jak mozna tak sie zachowac??/

Gość A to dobreeee
natomias ja jadac autobusem slysze taka glosna rozmowe dwoch 'Panow': zobacz ta laske, niezla dupa z ryja. Ale bym ja wyr..al ... spuscil sie na twarz.... A w autobusie kilku Polakow jechalo. Kurde mysleli ze nikt ich nie rozumie?

Gość aeteqte3qetqetq
"'Panow': zobacz ta laske, niezla d**a z ryja. Ale bym ja wyr..al ... spuscil sie na twarz...." poprostu powiedzieli glosno to co myslal o tej lasce kazdy siedzacy facet w tym busie:)

Gość A czy w Polsce tez by to
glośno w autobusie powiedział?

Gość Co chcecieeeeeeee
chamstwo i tyle

Gość maniafilka
najgorsze sa te obszczykioski w parkach i na skwerach...pijane moczymordy zarosniete

Gość olka8888
Nawet z samolotach do polski z uk widac buractwo niektorych polakow... Ostatnio bylam swiadkiem jak facet wracajacy z uk wypil w czasie 2-godzinnego lotu o 7 rano 5 piw :O. I wogole golym okiem widac ze to polacy...

Gość jajajadde8hevb30fn30
mnie denerwuje juz samo glosne zachowanie- czy to w sklepach, czy w autobusach, zawsze musza sie wydzierac na caly regulator, inni ludzie normalnie cicho rozmawiaja ale polaczkow musza slyszec wszyscy...zenua

Zgadzam sie z przedmowca. Wszedzie slychac Polakow. Wstyd mi za nich. Wszedzie slychac tylko kurwy i chuje. W autobusie najczesciej i na ulicy.

ojooj, ja musze stanąć troszkę w obronie Polaków... koło mnie budowlańcy pracują, ani razu nie słyszałam żeby rzucali mięsem...