Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryck

Postanowiliśmy zacząc uprawiać sex a jak przyszło co do czego to odmowila

Polecane posty

dobra nie mam okresu ale miałam ochotę przeklnąć na ciebie;p bo to co piszesz jest dla mnie nie do przyjecia. i nie potrafilam na to nie przeklnac. bo zlamalabym zasady jakie panuja w mojej bajce;p

przeczytaj kobito pierwszy post , .... a ona powiedziała NIE i kazała mi sobie iść. Czy ktoś normalny tak postępuje, pomyśl trochę bo jednak masz napięcie przedmiesiączkowe, najprawdopodobniej.....

normalna nie - bo mam nadzieje, ze gwalty nie sa jeszcze norma. chyba, ze gwalty sa norma, wtedy moge stwierdzic, ze kobieta normalna tak by postapila.

zaraz, zaraz... ja tak kiedys zrobilam;D nie byl to nasz pierwszy raz - jesli to ma jakies znaczenie. stwierdzilam, ze nie chce bo czulam sie taka samotna, jakbym byla jakąś lalką, opuszczona, jak przedmiot. powiedzialam mu o tym, on mnie przytulil najczulej jak on to potrafi, poglaskal i zaczelismy sie kochac. i to byl jeden z tych cudownych razow.

Gość żona od ....nastu lat
Patryk, ja miałam tak samo :O Niby byłam gotowa itd. a jak przyszło co do czego to NIC i ucieczka przed facetem. Z tym, że ja miałam "przygodę" z pedofilem. Jeden taki skur.wiel chciał poużywać na 9-letniej dziewczynce :O. Nie będę rozpisywała się za bardzo, ale pewne zdarzenia w dzieciństwie czy w okresie młodzieńczym potrafią bardzo mocno wryć się w psychikę. Coś mi się wydaje, że jej problem to nie TY tylko ona sama. Ja w końcu spotkałam tego jedynego, który dał mi takie poczucie bezpieczeństwa, że sama chciałam. Dzisiaj jesteśmy kilkanaście lat po ślubie i mamy 4 dzieciaków. Bądź cierpliwy, ciepły i czuły.

Gość ratta
Wytraszyla sie i tyle... ogarnela ją panika a kobieta kiedy sie bardzo boi czesto nie mysli racjonalnie... Sama tak mam czasem, ze mowie do chlopaka zeby zeostawil mnie sama i chce zeby sobie poszedl ale tak naprawde to czekam, az on powie "nie, zostane z Toba czy tego chcesz czy nie czy ci sie podoba" i mnie przytuli a ja sie uspokajam wtedy.. Moze powinienes zostac nawet na sile wbrew jej woli, przytulic, uspokoic....

Gość magda44
mam 14 lat mój chłopak mysli o sexie i niw wiem co robic

Gość starucha 666
dziewczyny 14 lat i namawia na sex a może sprawdz czy mu na tobie zależy[ czy na czymś innym ] i powiedz że musi poczekać do 18 zobaczymy

Gość misiowa mała dziewczyna
ratta bardzo mądrze napisała a wy już dziewczynę najeżdżacie :O:O żal naprawdę... cz tylko seks się liczy w waszych związkach?? jak dla mnie to normalna sytuacja, że mogła spanikować i to, że chciała zostać sama, tylko sama bez nikogo może jej to potrzebne było ?:O tylko wyzywać potraficie?

Gość misiowa mała dziewczyna
skoro tak się zachowała to widocznie miała jakiś powód ku temu I TO POWINNO ZOSTAĆ POSZANOWANE w tym momencie wychodzi neutralnie, dziewczyna poczuła się beznadziejnie przed seksem i ty też więc o co chodzi?

Gość starucha 666
do magdy 44

strzep sobie kapucyna chłopaczku bo widać, że jesteś jeszcze niedojrzały szczeniak nie szanujący uczuć kobiety i teraz ty jesteś egoista bo myślisz tylko o tym, że wsadzić gdzie nie miałeś a napalony byłeś

Gość starucha 666
zenek jesteś super

skoro tak zrobiła to tak powinieneś starać się być przy niej i pocieszać a nie z flejczałym fiutem i obrażoną miną opuścić ją naprawdę wstyd, że tacy faceci chodzą po ziemi gdzie tylko seks się liczy a nie uczucia... poza tym co to jest 8 miesięcy bycia razem? to praktycznie jest nic ...

Gość bojabojaboja
Nie czuj się jak kretyn, bo najwyrażniej Twoja dziewczyna czuła się w tamtym momencie o wiele gorzej. Najwidoczniej jeszcze dużo więcej rozmów przed Wami. Nie ma co się zrażać. Trzeba to wyjaśnić i tyle.

Gość Lord Fallus
może jak zobaczyła twojego pylusia to się jej odechciało?

Gość kicia mała
dajeci komentarze do starego topiku, czytać nie potraficie?

Gość jgkjfkjflsffdfdf
trochę glupio bo mogla cos powiedziec np . kochanie zmienilam zdanie albo cos w tym stylu zawsze to inaczej brzmi. a podobno jak dziewczyna oddaje sie chlopakowi przed rokiem chodzenia to zadna dziewczyna

Gość @pinda@
ja tak zrobiłam z gościem, który mnie wkurzał, nachodził od lat nie dawał spokoju, ostatnio nawet dogryzał w towarzystwie i obgadywał. W końcu się wkurzyłam maksymalnie, ustawiłam się z nim na miły wieczór sam na sam w moim domku, pogadałam sympatycznie, rozebrałam gościa do rosołu, przy okazji nacieszyłam oko, wyściskałam się z nim , wytarmosiłam, wyturlałam w pościeli a kiedy nadszedł ten czas, że kolega był na granicy wytrzymałości gotowy na trzęsienie ziemi powiedziałam mu żeby się ubrał grzecznie i pomachałam mu rączką na dobranoc. Nie wkurzajcie nas faceci bo my mamy na was swoje sposoby! Od tamtego czasu a minął jakiś rok jest grzeczny, miły, serdeczny i co dziwne nawet darzy mnie szacuneczkiem choć sądziłam, że po tym numerze to sponiewiera mnie na całe miasto. Ale nie.... co więcej czasem mi pomaga kiedy zajdzie tak potrzeba.... także uważajcie....!!!