Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grosik26

WSPANIAŁE ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość Grosik26

Polecam wspaniałą firmę http://www.quatro.biz.pl/ Robią cudowne zdjęcia którymi jesteśmy oczarowani. Nie zawiedliśmy się na nich...

Gość ty glupia pindo
wlasnie zaszkodzilas tej firmie ;/ Takie posty nastawione na autoreklame sa zle ;/

Gość bllllllllllllllllllllllleeeeee
Kwestia gustu. ja uważam że ich zdjęcia są bez polotu, takie jakich tysiące i jakie zrobi każdy fotograf. Dla mnie nic specjalnego...

Gość E TAM....
ŚREDNIE TE ZDJECIA

Gość nie znacie...
Nie znacie się na zdjęciach. Te zdjęcia cos maja w sobie. Widać że nie robił ich amator

Gość amator nie amator
a zdjecia do bani

Gość zdjecia zupelnie przecietne
...a zanim powiesz, ze sie nie znam - skonczylam ASP, jestem fotografem i grafikiem :P

a ja nie ukończylam ani ASP, ani nie jestem fotografem ani grafikiem, a mowie, że takie zdjecia, to ja se sama moge zrobic aparatem domowym, rmake pt. jakies liscie czy skrzypce tez zaden problem. niestety zdjecia sa bez polotu i sa bardzo zywkle, ate w Kosciele juz powiewaja tutalna amatorszczyzna, jak bym chciala miec taki reportaz to bym sama se porobila tkaie foty i te zby bylo. niestety

przeglądnęłam jesczze ra zby sie upewnić- tak, zdjęcia pokazane w tych galeiach niesttey w kazdej tematyce zakrawają o straszna amatorszczyzne

Moja siostra ma juz ladniejsze zdjecia w swoim portfolio, a zostaly wykonane przez nia kompletnego amatora z dobrym aparatem :) Tylko ma wyobraznie i wie co chce przedstawic na zdjeciach i co wydobryc z czlowieka.

Gość okropne...
faktycznie okropne sekata ma racje ; to ja lepsze zdjecia robie zwyklym aparatem; a to po prostu temat rzucony przez ta firme dla reklamy