Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona i wściekła

uwaga,uwaga!!!

Polecane posty

kasbak i dobrze zrobilas ze napisalas bo ja się nawet dzisiaj zastanawialam skad malą to ma takie czerwone... Wiem ze grzybica to nic fajnego bo mala raz miala od antybiotyków jak byla maluśka ... ale wole to niż bakterie w moczu...

Gość honorka32
Ja ostatnio posmarowałam Kacperka kremem - też znanej firmy - i wyobraźcie sobie OGROMNA WYSYPKA!!! Okazało się, że równiez córcię znajomych to samo spotkało :( a niby taka dobra marka ...:(

niewiele,że sprawdzą... ale kurczę kiedys te pieluchy były super,niemalże jak firmowe pampersa,a od kiedy zmienili opakowanie to tak sie dzieje,lekarz potwierdził,że to grzybiczne,a ja nie wiedziałam od czego.wczoraj zgadałam sie z innymi koleżankami i przechodzą to samo po używaniu tych pieluch,więc coś w tym jest.

honorka akurat z kremami to jest tak ze jedne dzieci uczulają a inne nie. Moja córcia jest uczulona na proszej jelp a inne dzieci go super znoszą. N akosmetyki j&j tez bylą dlugo uczulona, ale juz jej przeszlo i teraz mozemy uzywać... no ale grzybica to juz cos powazniejszego i raczej nie zalezy od dziecka tylko albo jakis produkt jest skazony grzybkiem albo nie jest... ja sie chyba przejde do lekarza nich to zobaczy...

Gość honorka32
mnie też po nim swędziały ręce :( moze partia zła? od razu odstawiłam!

honorka32 wysypka to tez okropnośc,ale ta grzybica to koszmar.Ja nie wiedziałam,że to od pieluch więc dalej ich używałam i to sie pogłębiało,wszystko było ogniście czerwone,pomiędzy tym ropne krosty i do tego opuchlizna,okropność,naprawdę uważajcie.A jak ktoś chce mnie obrażać jak poprzednie mamusie to żal mi ich,przeciez tu chodzi o dobro maluszków,a szkoda gadać...:-(

Gość hggdhshd
a ja mam inne pytanie? co sie stanie chłopcom ktorzy maja zakladane te pieluszki?

Gość lkkkk
odpadnie im pisior :O

Mamani idź do lekarza,bo może samo nie przejśc,ja jak Ci pisałam mam ten Pimafucort a on na receptę,bo to jest maść z antybiotykiem,mam jeszcze octenisept,to spray odkażający,widać juz poprawe,ale dopiero od wczoraj używam innych pieluch:-(

żal naprawdę z tak poważnego tematu robić sobie żarty,biedne dzieciaczki,takie nieodpowiedzialne mamusie mają.... moja koleżanka ma chłopca i jemu ta grzybica na podbrzuszu wyszła

Gość twoja głupota jest powalająca
Mamani wskaż mi post, w którym autorka ywmienia nazwę pieluszek i dyskont

Gość ania767
to jak sie nazywaja te pieluszki ?dowiem sie ?

Gość lkkkk
to ty autorko sobie jaja rpbisz !! stresujesz biedne mamy i co, mają się zastanawiać, o co ci chodzi?:O

Gość hggdhshd
grzybica na podbrzuszu?????????????????? jak juz to pieluszkowe zapalenie skory ale nie grzybica -ludzie!!!

Gość hggdhshd
ja napisze bo autorka sie boi-chodzi jej o pieluszki DADA z BIEDRONKI

twoja głupota jest powalająca skoro jesteś taka mądra,to dlaczego nie zauwazyłaś,że potwierdziłam Mamani ,że to Dada. hggdhshd widzę,że jesteś mądzrejsza od lekarzy,wybacz ale lekarz potwierdził,że to zmiany grzybicze. I inteligentniejsze juz dawno wiedzą o jakich pieluszkach piszemy...a Wy dopiero teraz ,,,buuu

lkkkk ja jaja robię,jasne...biedne mamy a taki słownik,raczej biedne ich dzieci,taki autorytet.... nie stresuję mam tylko ostrzegam....

ale wy jestescie głupie. Wyraźnie pisze o co chodzi tylko idiotki ktore nie potrafią czytac ze zrozumieniem mają problem. Otóż mamani napisała ze uzywa dada na to autorka ze dobrze ze je odstawiła wiec w czym wy macie problem ? Cięzko to tłuki zrozumiec?????????????

Gość chyba z dupy przybywasz a nie
z daleka, idiotko ja pytałam gdzie konkretnie autorka napisała o jekie pieluszki chodzi to ty naucz sie czytać ze zrozumieniem:O

Gość chyba z dupy przybywasz a nie
nie interesuje mnie komu przytaknęła czy nieprzytaknęła:P

Ktoś chciał dobrze, a wyszło... odpowiedzi poniżej jakiegokolwiek poziomu:) Ja też kiedyś próbowałam zmienić pampersy na jakieś tańsze, ale po użyciu dwóch pieluszek, odstawiłam w kąt, gdzie stoją do dziś... Och drogie mamuśki:) aż się boję o Wasze pociechy...

Gość gdyby ktoś chciał dobrze
od razu napisałaby: dziewczyny od pieluszek "tych a tych" moje dziecko i większość dzieci koleżanek dostało grzybicy!!! tak powinien brzmieć tytuł topiku, a nie jakieś wykręty w kwestii wypowiedzenia się na temat sklepu i nazwy pieluszek

dzięki katharin:D i Tobie Przybywam z daleka też:D a juz powoli traciłam wiarę w prawdziwe Mamuski:-)

Dlugo jeszcze bedziecie gnoic autorke pomaranczowe zaskronce???:-o Traktujecie ja jakby conajmniej publicznie aborcji dokonala na sobie! hggdhshd - wczoraj sie chwalilas swoja inteligencja pustaku dzis wyszlo szydlo z worka!co za kretynka!

Chciałam zaoszczędzić kiedyś na synku,więc zakupiłam nieco tańsze pieuchy, właśnie \"Dada\" z\" Biedronki\". Biedak był tak wysypany, że mi go było żal. Wróciliśmy do \"Pampersów\", a pieluchy \"Dada\" otrzymała znajoma znajomej.

ooo widze że pare fajnych informacji... :D :D a miałam zamiar spróbowac na Oli tych Dada... moze sie powstrzymam.... a próbowałyście tych TESCO ?? bo gdzies czytałam ze tez dobre ( w pozytywnym sensie.. ) kasbak - nie przejmuj się cytrusami... głupich nie sieją... ;) :P

w dupie kretynko to ty masz mózg umieszczony bo w pustym łbie za mało miejsca. Nic dziwnego ze musisz miec wszystko napisane czarno na białym bo przeciez myslec racjonalnie to dupą raczej nie potrafisz. Ah te mankamenty natury. No nic powodzenia. 🖐️

magda.r - ja uzywam tych tescowskich ale tylko na dzien.Trzeba je czesto zmieniac ja to robie co 3 godz.bo szybko \"plynow\"nabieraja:)W nocy zostaje przy pampersach.