Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjkl/lkmnb

czym zageszczacie mleko dla dziecka- kasza manna?

Polecane posty

Gość sdfghjkl/lkmnb

prosze o pomoc czy jakies specjalne inne rzeczy do zageszczania mleka na noc zeby dziecko dluzej spalo ma 5 miesiecy

Gość fiku miku juz w koszyku
niczym moje ma 10 miesiecy i pije hipp 3 te mleka juz sa tak robione zeby zaspokoic potrzeby dziecka

Gość knejka
moze podaj kaszke mleczno ryzowa? albo dodaj kleik ryzowy

Gość no cóż ...
5-cio miesięcznemu dziecku możesz zagęścić mleko na noc kleikiem ryżowym lub kukurydzianym, jest lzejszy od kaszki, tylko musisz miec smoczek do kaszek, bo przez zwykly nie poleci

Gość upsa
z bobo vity sa juz po 4tym m-cu mleczno -ryzowe o roznym smaku-jesli zrobisz rzadszą to poleci przez zwkly smoczek

Gość misiasia
ja bym zagęściła kleikiem ryżowym, albo kukurydzianym, albo kaszką Bifidus Nestle, albo Sinlackiem

Gość mar_gona
Ja dodaję to kaszkę Bifidus Nestle, Sinlacka nie próbowałam jeszcze, ale może kupię następnym razem.

Gość dlllllllllllllllllla
ale po co zagęszczac dziecku mleko, chyba żeby utuczyć jeżeli na opakowaniu jest napisana dawka to trzeba sie tego trzymać a nie wymyślać ale to jest tylko moje zdanie

Gość oczywiście ze jest
eee, ja już od dłużeszgo czasu jak daje małej mleko na noc, (210ml) to dosypuje 2 miarki kaszki ryżowej owocowej. Śpi całą noc.

Gość wlasna babcia
czasem się zagęszcza, bo samym mlekiem dziecko się nie najada. Ja na noc daje Sinlac, bo Mały jest na 10 centylu

Gość gość
Ja zageszczam bo mocno ulewala jak zaczęłam zagęszczać mniej ulewa , dodaje kleik albo różne tylko patrze żeby były bezmleczne i bez cukru , dodaje po miarce na 120ml mleka , czasami daje trochę więcej