Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kong king

specjalny opis

Polecane posty

Gość kong king

Mam do Was pytanie - znacie jakiś opis na gg, który wzbudził by w moim koledze zazdrość??

Gość nadworny oceniacz tematów
*

Gość Asiulka119
zalezy,jaki jest ten kolega

Gość Asiulka119
a czy w ogóle moze w kims wzbudzic zazdrosc opis na gg?

Gość kong king
To szerzej o tym napisze: Chce wzbudzić w moim koledze (mam nadzieje ze w przyszłości będzie coś wiecej niż tylko kolega) zazdrość...chce zeby zaczął sie wypytywac o kogoś innego itp... nie mam innego takiego delikatnego pomysłu na wzbudzenie zazdrości...a może ktoś z Was ma??

Gość kong king
jakaś aluzja kierowana do kogoś innego chyba może...

Gość kong king
No to co mam zrobić?? Nie chce żeby myślał sobie, ze mi za bardzo zależy (chociaz to prawda), chce żeby choć troche o mnie zawalczył

Gość ta najgorsza..
to jest załosne :(

Gość kong king
Dlaczego żałosne?? Nie mam w 'tych sprawach' doświadczenia...prosze, pomóźcie mi. Jeśli pomysł z opisem jest zły (a zakładam teraz że tak) to co mam innego zrobić??

Gość ta najgorsza..
nie wiem co masz zrobic, musialabym byc toba żeby wiedziec. ale wiem ze takie ustawianie opisu zeby ktos widział i zareagowal jest zupelnie zalosne. nie wiem kto się na to złapie. np ja bym się nie złapała.

Gość chlopcy nauczcieSieLadnieMowic
jak bedzie chcial o Ciebie zawalczyc to sam na to wpadnie, a takimi glupimi opisami nic nie zdzialasz

Gość kong king
Bo ty, patrząc na twój topik, jesteś przewrażliwiona na punkcie opisów:O

Gość kong king
Ale jeśli nie ma o co walczyć? On wie, że nie mam chłopaka, prawdopodobnie wiem też to, ze mi sie podoba...to po co ma walczyć?? A ja chce żeby sie troche postarał, zebym nie byla dla niego na wyciągniecie ręki bo sie szybko znudzi

Gość ta najgorsza..
bo mnie to wkurza. a teraz odpowiedz sobie: który normalny wartosciowy myślący facet poleci na dziewczynę z powodu opisu. co, ty mieszkasz w tym gg czy jak? jesli nie zainteresuje się tobą w realnym swiecie, to chyba opis nie zmieni jego zdania.

Gość ooooooooooooooooooooo
chcesz prowadzic z chopakiem gre a nie wiesz jak to robic. potem za kazdym razem bedziesz sie na kafe pytac? chlopak pomysli ze jestes blyskotliwa/intrygujaca a to taka sciema bedzie. wstaw np ;* w ogole zalezy ile masz lat

Gość ta najgorsza..
poza tym jak sie dziewczyna facetowi podoba to predzej czy pózniej on jej to okaze.

Gość chlopcy nauczcieSieLadnieMowic
to moze napisz cos, o ostatniej imprezie ze bylo super, moze go zainteresuje dlaczego tak bylo, ze moze kogos poznalas i to go ruszy, nie wiem sama

Gość ooooooooooooooooooooo
poza tym nie ma to jak budowac zwiazku na klamstwie. jezeli na ciebie nie leci to i tak nic nie zrobisz a na pewno nie przez opis na gg

Gość kong king
1. Nie chodzi mi o 'polecenie', ale żeby zauważył że moze mieć konkurencje 2. Mam 18 lat 3. Jak wstawie ;*, to pewnie pomyśli że do niego:P 4. Jestem na 90% pewna że mu sie podobam, ale nie o to chodzi...przeczytaj sobie jeszcze raz to: 17:21 kong king Ale jeśli nie ma o co walczyć? On wie, że nie mam chłopaka, prawdopodobnie wiem też to, ze mi sie podoba...to po co ma walczyć?? A ja chce żeby sie troche postarał, zebym nie byla dla niego na wyciągniecie ręki bo sie szybko znudzi

Gość kong king
Sloniuszko - to mi się podoba...dziękuje;)

We mnie zazdrośc wzbudziłby opis: "Właśnie zjadłam pizze pepperoni i popiłam chłodnym żywcem".

Gość ta najgorsza..
na pokaz ehh :(

Gość kong king
kurde, moze i na pokaz, trudno...weź idź na swój topik:O