Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozin z bagien

Survival między krakowem a wrocławiem

Polecane posty

Gość jozin z bagien

szukam miejsca między tymi dwiema miejscowościami. potrzebny teren z bagnem urwisko, lasy lasy lasy, poligon rzeka itd. Wszystko na zorganizowanie rajdu survivalowego. poleccie mi coś, jak znacie ten rejon.

Gość Kapitan Bąk
no salsku takich teranó nie ma chyba

Gość wakacjowiczka
Kraków to też śląsk?

Gość ohh layla
kurczę, macie już zorganizowaną grupę? chętnie bym się podpięła :D

Gość jozin z bagien
Grupa jest zorganizowana, ale zawsze możesz stworzyć nową grupę i zgłosić się do jakiejś firmy.

Gość gość
Myślę, że warto zajrzeć tutaj armorshop.pl. Ja w tym sklepie ostatnio nabyłem dobrej jakości sprzęt do samoobrony ale ma bogaty asortyment zarówno niezbędny w turystyce jak podczas survivalowych wyzwań. Szybko realizują zamówienia i proponują naprawdę atrakcyjne ceny.

Gość gość
Jeśli będziesz szukał sprzętu bardzo dobrej jakości i za adekwatną cenę to znajdziesz na pewno na http://survivalshop.com.pl/ - polecił mi ten sklep znajomy i teraz kupuję już tylko tam.

Gość gość
Dla wszystkich chcących poznać techniki survivalu polecam oglądnąć ten film instruktażowy na tej stronie http://nabiwaku.pl/kursy-survivalu-w-terenie-metody-przetrwania-poradnik/ Gościu bardzo dobrze tłumaczy jak przeżyć w ciężkich warunkach, ten film to w zasadzie taki mały darmowy kurs survivalu ale to teoria wiadomo jednak dużo można się dowiedzieć