Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HejHo

Do biorących Diane 35 i nie tylko...Bardzo ważne!

Polecane posty

Gość HejHo

Mam pytanie biore dniane 35..Już od 3 miesięcy i w czasie 7 dniowej przerwy na okres kochałam się niestety moj ukochany skonczyl tam..i troche tego sie tam dostało.Czy nie ma możliwości że zaszłam w ciąże? czytałam ulotke ale tam nie bylo o tym nic.Domyslam sie jedynie ze nie moglam zajsc.. bo jesli nic nie napisali to chyba nie moge? Ale moze mi ktos doswiadczony odpowiedziec na to pytanie? Czekam na odp.

Gość HejHo
może mi ktoś odpowedziedz to b.ważne!

jak dla mnie diane 35 nie jest środkiem antykoncepcyjnym, wybacz. kto Ci to przepisał :-o

Gość trtr
W ciągu siedmiodniowej przerwy jesteś zabezpieczona tak samo jak w czasie 21 dni zażywania tabletek. Nie masz żadnych powodów do obaw. :)

Gość trtr
Jeśli zdenerwował cię tekst nauzykay, to dodam jeszcze że brałam Diane-35 przez dwa lata i w pełni mnie zabezpieczała oraz że jest to lek o działaniu antykoncepcyjnym (i wprawdzie jest to działanie uboczne w stosunku do zasadniczego, jakim jest regulacja poziomu hormonów, to jednak bardzo silne, nawet silniejsze niż typowych środków antykoncepcyjnych).

brałam diane przez 3 lata i w ciążę nie zaszłam, więc jednak antykoncepcyjny nie?? zwłaszcza, że lekarz przepisywał mi go własnie w tym celu

Gość trtr
Nauzykaa nie rozumie o co chodzi i tyle.