Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płacząca

Błędy

Polecane posty

Gość Płacząca

Właśnie zrobilam cos strasznego... Oszukalam swojego chlopaka i to wyszlo na jaw... Poklocilismy sie bardzo, krzyczal, mialam wrazenie ze chce mnie zabic ale jednak tego nie zrobil. Powinnam w tym momencie czuc skruche, zal... Moze jestem wyrafinowana suka ale tak sie nie czuje... Czy Wy drogie Panie tez popełniacie powazne bledy w swoich zwiazkach? Jesli tak to jak z nich wychodzicie? Co robicie zeby "odkupic" sie w oczach ukochanego?!

Gość Płacząca
W przekonaniu wyższości nad współpracownikami w Młodzieżowej Spółdzielni Pracy im. Halszki Wasilewskiej w Grajewie ubieram na moje wielkie bimbały dwa berety moherowe połączone gumka recepturką i złapawszy w zszywacz biurowy, długopis i ryzę papieru, wybiegam na trotuar aby kolczykować zgodnie z dyrektywa unijną UD-45/08H/08 niczego nie podejrzewających przechodniów,wypisując im jednocześnie paszport uprawniający do oddawania mleka w okolicznej okręgowej spółdzielni mleczarskiej

Gość Płacząca
po prostu powiedziałam mu że naprawde fajnie się ściął a jego przyjaciel powiedział że hujowo wygląda.... ale naprawde wydawało mi się że fajnie wygląda na krótko

Gość Płacząca
to pierwsze to jakieś bzdury naprawde myślałaM że nieźle wygląda

Gość gdgf
chcial Cię zabić bo powiedziałaś że łądnie wygląda?

Gość Prawdziwa placzaca
Nie wiem kto byl taka swinia ze podszyl sie camsko pode mnie ale to ja zaczelam temat "bledy" i wcale nie wygladalo to tak jak jakis frajer albo frajerka napisala.....