Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoltko

czy to ze jestescie ladne powoduje ze...

Polecane posty

jestem wsciekla. mialam dzis egzamin i pana prpfesora nie obchodzilo ze np mam naukowe ze mam cos do powiedzenia ze naprawde jestem dobra w tym co robie,. nie patrzyl na mnie jak na partnera do rozmow ale jak na slodka cizie.

Gość dark dewlin
ciesz się z wyglądu bo to i tak największy twój atut...myślisz, że facetów interesują osiągnięcia kobiet w nauce ?

Gość może po prostu taka jesteś
:O Wybacz, ale znam wiele osób, które mają "naukowe", myślą, ze są mądre, ale tak naprawdę ich mniemanie o siebie trochę inaczej wygląda z boku;) Mnie nigdy nikt nikt nie traktuje jak idiotkę, bo nią nie jestem. Często słysze po egzaminie, że jestem bardzo inteligentną osobą🖐️

nie, ale uwaga : jestem ładna - nie piękna :P wiec może dlatego... ale irytuje mnie jak faceci gapią się mi w dekolt podczas jakiś oficjalnych np. zawodowych spotkań ... :/

no mojego faceta zafascynował mój umysł - poznaliśmy się na skypie i gadaliśmy ze sobą 7 miesięcy i dopiero potem się spotkaliśmy, więc zainteresował się mną zanim mnie zobaczył;p i nie uogólniajmy. trzeba walczyć ze stereotypami bo one mogą nawet zabić.

Gość Ju............................
Echyh, ale problem sobie znalazłyście. Skoro uważacie się za inteligentne, to i swój urok osobisty winnyście unmieć bez większych problemów wykorzystać.:) P.S. Jak ktoś ma naukowe (cokolwiek to jest), to przegrał życie.:classic_cool:

przeczytałam kiedyś jakiś badania psychologów. Wyszło na to, ze ludzie bardzo często zanizają swoją fizyczność tzn. uważają sie za sporo mniej atrakcyjnych fizycznie (brzydszych, gdubszych) niż są w rzeczywistości, ale.... przeceniają swoją osobowość! Uważają sie za bardziej inteligentnych, wrażliwszych, elokwentnych i szlachetniejszych niż naprawde są . :) Tak mi sie przypomniało... :)

a tak w ogóle to nie rozumiem jak można się sobie nie podobać. każdy powinien się sobie podobac!

NIE CIERPIE TEGO TRAKTOWANIA. FACETA TO TRAKTUJA INACZEJ A MZSLE ZE JAK SIE GADA Z BABA TO SIE KONKRETNIE SPRAWY NIE ZALATWI

P.S.2. Jak ktoś wierzy psycho, przegrał życie.:classic_cool: :P Nie znam się, ale moja "uroda" powoduje, że ludzie mnie unikają. Więc się cieszcie, ładne... Bo skoro głupie nie jestescie, to dostaniecie szansę, aby to komuś udowodnić wedla upodobania.:)

Zoltko, wściekasz się, bo rośniesz.;)

hmmm... a ja mysle , ze było w tym troche racji, ludzie bardzo lubia "wybielac" swoje zachowanie...

Nie wiem, nie znam się...Niepotrzebnie się tu wpisałam, przepraszam.:(

Gość anda granda
jak mi sie gapią w dekolt nie ważne czy to prfesor,kolega z pracy, patrzę im się wymownie i intęnsywnie w krocze,a jak to zauważaja,kpiąco się uśmiecham,jak ręka odiął hi hi,wtedy już nic ich nie rozprasza i mogą wysluchać co mądrego mam do powiedzenia

Gość kurde kurdecdsv
chcialabym uslyszec po egzaminie, ze jestes inteligentna osoba, jednak to sie nigdy nie stanie:O zawsze gadam od rzeczy w nerwach,z reszta nawet bez nerwow nie tryskam inteligencja, jestem chyba przecietniakiem. jak to zmienic?

Gość kurde kurdecdsv
ze jestem*

anda!! z tym proczem to rewelacyjny pomysł! ja zawsze rzucam "wredne" spojrzenia na nich ale z tym kroczem - nie moge sie doczekać ! :)

Gość dkkdklalalla
Sorry, ale nie pochlebiaj sobie. Prawdopodobnie nie jesteś ani ładna ani inteligentna. W każdym razie mnie nigdy nikt nie potraktował jak idiotkę (a już na pewno nie żaden wykładowca). A urody mi nie brakuje.

Nie patrzcie na krocze, bo Was jeszcze który poprosi o kilka słów do mikrofonu i co wtedy?;) Zboczki.:P

Znam wiele ładnych, inteligentnych dziewczyn. Nie wiem jak musiałyby wyglądać, żeby ktoś traktował je jak idiotki. Mnie ten problem nie dotyczy, ani pikna, ani mądra:P. Za to często słyszę, że jestem ładna i inteligentna(właśnie na egzaminach lub ćwiczeniach). Ale co to w ogóle znaczy? Ważne, że ja znam swoje wady i zalety. Wydaje mi się, że ktoś pewny siebie, naprawdę mądry i dojrzały swoją postawą ucina wszelkie złośliwe komentarze lub zapobiega ich powstawaniu. Niby nie mogę się postawić w takiej sytuacji, ale przecież wiem, co widzę. Naprawdę mądre osoby bronią się same, swoją postawą i zachowaniem. A gdy i tak ktoś je obrazi (zwykle z zawiści), to po prostu mają to gdzieś. Czy to naprawdę takie ważne, żeby wszyscy uważali Cię za piękną i mądrą? A nie jesteś taka dla samej siebie? Poza tym nie każdemu musimy się podobać i zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy od nas. Z tym też trzeba sobie poradzić.