Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana straaaaaaaaszbie ze s

pomocy!! dziewczyny !! masz ten sam problem ? badz ialas? pomoz!

Polecane posty

mam problem wiem jak wiekszosc dziewczyn ale od 3 miesiecy zazywam tabletki ( novinette) no ale podobno maja dzialac na cere rewelka tylko ze mam iweksze problemy z nia niz przed zazywaniem i nie iwem cyz to od tego !! mozliwe to jest ? wylaza te gnidy na brodzie i zuchwie od czego to moze byc blagamm wygladam jak by mnie poparzylo chce wiedziec bo dol mojej twarzy przypomina istne pobojowisko !! plisssss

powinnasc isc do lekarza ... jezeli to jest spowodowane tabletkami to poprostu trzeba je wymienic na inne. poza tym nie wszystkie tabletki antykoncepcyjne działaja tak super na twarz. o tym tez powinnas pogadac z ginekologiem. jest grupa leków które naprawde pomagaja, te zawierajace estrogen (pochodne estrogenu) w wiekszych dawkach. ja sama tez biora hormony ze wzgledu na cere, ale cos efekty mnie nie powalaja :/ chyba to odstawie pozdrawiam :)

chyba tak zrobie bo to dziwne pojawiaja sie na brodzie i zuchwie przeczytalam ze to jest "tradzik chormonalny" i leczy sie tabsami no ale je biore to smieszne troche zreszta od dluzszego czasu nie moge sobie poradzic z moja cera nie moge dobrac kremu mam mieszany typ raz sucha a raz sie swiece jak latarnia fajnie by bylo jak by mi ktoras z was polecial cos pod podklad nie wysuszajacego i nie przetluszczajacego no i nie zapychajacego moze tez mam to od rzucenia petow tak mi sie wydaje odkad nie pale mam kongo z tawarza moze czas zaczac faking szit co tu zrobic!!