Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca sie

co myślicie o tym telefonie??

Polecane posty

Gość zastanawiająca sie
nikt i nic??? wszyscy na meczu?? :) ja tez spoglądam kontem oka :)

Gość sdfgh
moj chlopak taki ma, telefon jak telefon, nic nadzwyczajnego, baterie w samsungach nie sa za wytrzymale, no i dziewki smsow sa mozna ustawic tylko te co s a w tel

Gość tafril
tylko nie rozsuwany :O...ja miałam taki tylko ze nokie i wytrzymałam z nią tylko 3 miesiące...teraz mam samsunga ale z klapką bo najbardziej lubię z klapką...bateria trzyma mi tydzień

Gość asdasdas
moaj bratowa ma i jest strasznie niezadowolona - kiepska bateria - kiepska głośność rozmów

Gość zastanawiająca sie
sdfgh -- nie za bardzo zrozumiałam druga częścć Twojej wypowiedzi o smsach :) To w takim razie jaki proponujecie, tylko żeby miał mniej więcej takie funkcje jak tan??

Gość zastanawiająca sie
przepraszam, że nie jestem urodzoną humanistką...:/

Samsungi sa wytrzymale mialam kiedys podobny do tego tez rozsuwany zamoczyl sie i dzialal dalej :D ogolnie to nic nie mam do tych telefonow ale teraz mam sony ericssona t650i i jestem z niego bardzo zadowolona :P

Gość ja mam j700
:-o napaliłam się i przy każdej jednej rozmowi tak sie nawkur..... przerywa, zacina, źle mi sie pisze, ogólnie hujnia!!!!!!!

Gość ja mam j700
a dźwięk na smsa da się ustawić jaki się chce tylko trzeba umieć :-P

Gość zastanawiająca sie
ja właśnie też się strasznie napaliłam, w następnym tygodniu mam wybierać tel, a kompletnie nie wiem jaki :(

Gość ten model
ponoć ma bardzo słabą baterię. Ja mam Samsunga tego SGH z klapką i mi tydzień trzyma, a mało nie gadam :D Kuzynka ma i nie narzeka ;)

hej, nie bierz samsunga. ja mam F300 i pal licho ten zlom. zreszta cala rodzina sie przerzucila na samsungi i wszyscy mamy problemy z zasiegiem - ciagle mam przerywa rozmowy - a mieszkamy w centrum wielkiego miasta. porazka :(

ja mam dwie nokie i są super. wczesniej miałam motorole i tez nie narzekalam. ogolnie nokie sa fajne. u mnie w rodzinie prawie wszyscy mają nokie i jeszcze sie nikomu nie popsula.

Gość Mądra Mulatka
ja mam ten telefon tylko czrny już z rok czasu, nie zastanawiałam się nad nim co o nim sadze telefon ma służyć, tyle.

Gość Mądra Mulatka
ja jestem zadowolona z tego modelu nic się nie dzieje, chociaż kilka razy nim rzucilam, bateria długo trzyma, nie narzekam.

Gość oOoTitaoOo
MaMani : co niby widzisz w nokiach? poprostu porażką są nokie :/ owszem te starsze były wytrzymale itp ale te nowe to szkoda gadac jedna wielka straszna masakra