Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marząca o depilatorze-P

jaki depilator najlepszy i najmniej bolesny?????????????????

Polecane posty

No właśnie, chcę przerzucić się na depilator, ale mam mocne grube włoski głeboko zakorzenione, wię wiem, że wiąże się to z ogromnym bólem. Chyba, że jest jakiś depilator któr zmniejsza ten ból. Czy któraś z Was dziewczyny mogłaby mi doradzić, tak z własnego doświadczenia?proszę....;)

Gość asdasdas
Ja mam już drugi marki braun - silkepil i jestem zadowolona :) a moje włosy też są mocne i głęboko zakorzenione. Jest OK.

no ale jakoś niweluje ból? ma jakieś nakładki lodowe czy coś takiego?

Gość rrtertgrgytey
nakładki są do d... kup lepiej coś tanszego, ja mam philipsa satinelle do bólu za 2 razem już się zaczniesz przyzwyczajać

a czemu są do niczego? nie mam na tyle odwagi żeby na żywca wyrywać, tym bardziej, że jak mówiłam mam okropne włosy, a do depilacji nie tylko łydki ale też całe uda:-0

Gość nawarra
Moim zdaniem najbardziej dokładne są z brauna. W sumie też te nowsze modele mają takie nakładki, które faktycznie pomagają mnie odczuwać ból związany z wyrywaniem włosków. Z tego co wiem fajny jest ten który można pod wodą używać.

Gość mam ten z brauna
ktory mozna uzywac pod wodą i fakt jest świetny :) depilacja podczas kąpieli jest o wiele mniej bolesna

Do bólu trzeba się przyzwyczaić, depilacja zawsze będzie bolała bez względu na to, jakiej nakładki czy tam przysadki użyjesz.

Gość stylonka
Faktycznie pod wodą mniej boli. Z tego co zaczęłam się orientować jaki depilator ma takie właściwości to okazało się, że z brauna mają t akie cacko sprawdziłam na electro.pl i okazało się że nie jest aż taki drogi jak się spodziewałam. Już teraz wiem na co pójdzie część mojej wypłaty :D