Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

15 TYDZIEŃ CIĄŻY I JUŻ KOPIE!

Polecane posty

Gość gość
w 1 ciązy to nie uwierze,ze mozna czuc ruchy w 14 czy 15 tygodniu,ale w kolejnych owszem ,jest to mozliwe

Gość gość
Ja jestem w 2 ciazy i do szczupłych nie naleze. Dzisiaj rozpoczyna sie 15 tydzien i ,jestem pewna ze kruszynka robi niezle piruety. Bezcenne chwile.

Gość gość
Pierwsza ciaza- 16tydz, druga ciaza- 15 tydzien:))) tez jestem szczupła. Dokładnie wyczywam kształt macicy itp ponieważ nie mam zbyt wiele tkanki tłuszczowej. Prosze nie mowić ze to wyobraźnia, skurcze itp hehe, to na 100% ruchy dzidzi. U mnie nawet widać na powlokach jak dzidzi puka:)

Gość gość
Ciekawe ja 10cm dziecko moze mocno kopać żeby go ktoś wyczuł?Śmiech na sali,moze to po prostu zaparcia chyba ze pzrytyły panie po 20 kg to wtedy faktycznie można wszystko czuć,albo problemy z psychiką.

Gość Gość Julka
W 15tym tygodniu to co najwyżej można czuć bulgotanie, bąbelki, burczenie, ale nigdy kopnięcia czy tez jakies wyolbrzymione ruchy dziecka! Poza tym nie każde bulgotniecie w brzuchu to akurat 10centymetrwe maleństwo. Trochę zdrowego rozsądku. Lepiej przeżyć ciąże normalnie, a nie emocjonować sie każda sygnałem z wewnątrz, bo w wariatkowie wylądujecie a nie na porodówce!

Gość gość
Naprawdę możecie wystraszyć inne ciężarne kobiety taką licytacją "która szybciej".

Gość gość
Może i jest to możliwe nie wiem ja poczułam pierwsze ruchy w 18 tygodniu jest to moja ciaza trzecia. W pierwszej w 22 tygodniu a w drugiej w 20 :) w tym momencie jestem w 22 tygodniu i w brzuchu mam rewolucję!!! W żadnym tak nie czułam mimo że teraz łożysko mam na przedniej ścianie. Kopie wierci się skacze i nie wiem co jeszcze brzuch mi faluje każdy widzi i czuje. Muszę dodać że brzuch mam płaski jak przed ciaza i może dlatego.

Gość gość
Czasem czuje małe ciałko jak przesuwa się pod ręką normalnie taka gula się nagle wypycha naprawdę to niewiarygodne uczucie. Jestem w szoku że aż tak czuję ale może każda czuje tak przy Trzecim dziecku :)