Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_27

Problem ze wspollokatorka

Polecane posty

Gość Ola_27

Mieszkam na stancji i mam problem ze wspollokatorka. Otoz mamy w lazience kubelek, z ktorego moje wspollokatorki zrobily smietnik. Jedna z nich wyrzuca do niego zuzyte wkladki, niczym nie okrecone. Nie musze chyba mowic jakie zapachy sa w lazience...Kiedys zwrocilam jej uwage, zeby wyrzucala je do kosza w wc (takiego typowego lazienkowego z przykrywka) i przez jakis czas bylo ok, ale ostatnio znowu zaczela wyrzucac wszystko w lazience. Dzis poklocilam sie z nia o to. Ona uwaza, ze to wcale nie smierdzi, bo smieci wyrzuca sie co 3 dni, a poza tym ona nie bedzie chodzic ze zuzyta wkladka z lazienki do wc, zeby ja wyrzucic. No i co ja mam teraz z nia zrobic? Wlasnie sie myla, wyrzucila wkladke centralnie do kubelka i cala lazienka jest zasmrodzona. Az mi sie nie chce isc sie kapac.

hmmm... po jednym dniu to może nie jest zasmrodzona, ale po 2-3 - nie dziwie Ci sie :( a mówiłaś jej, ze to nieestetyczne i nie masz ochoty oglądać jej wkładek? współczuję ,ale takie uroki życia razem :(

Gość ----------ja..................
otworz okno:P

Gość Ola_27
To smierdzi od razu po wyrzuceniu! Lazienka jest przeciez mala, a poniewaz ona tego niczym nie okreca smrod szybko sie rozchodzi. Mowilam jej, ze to smierdzi i jest nieestetyczne, a ona na to, ze ma katar i nie czuje.

Gość Ola_27
Nie ma okna. To lazienka w bloku.

Gość ehehebszvz
hehe koboety. Szkoda ze nie umiesz sobie poradzic. Ja Raz bym powisdzial I by systarczylo.

Gość Ola_27
Ja doszlam do nich, wiec tak jakby mam najmniejsze prawa do tej stancji. Marze, zeby sie obie wyprowadzily!!

jakas niewychowana. Ja nawet do kubelka zamykanego owiniete w papier wrzucam głupi by mi bylo jakby ktos musial ogladac moje wkładki :o

pociez sie , ze skoro jej wkładki tak śmierdzą to chyba jest chora... :( bo normalnie intymny zapach nie jest tak silny - "świezy"

powiedz jej zze to ochydne albo postaw to w jej pokoju. Ja bym oficjalnie nawet jak ktos jest zawołała XXX wez te smierdzonce brudy bo chce sie wykapac!!!!

Gość Ola_27
Ja tez nawet do kubelka z pokrywa wrzucam owiniete w papier...Tak robia cywilizowani ludzie. Chora jest na pewno na głowę...A tak w ogóle to podejrzewam, że ona zamiast zmieniać majtki, zmienia tylko te wkładki, bo ona używa ich non stop, a przecież normalna zdrowa kobieta nie potrzebuje wkładek przez cały czas.

Gość Ola_27
Jak mi powiedziala,ze ona nie bedzie nosic wkladek z lazienki do kosza w wc, to jej powiedzialam, ze najlepiej jest wyrzucic smieci tam, gdzie sie stanie. Na to ona, zebym nie przesadzala, bo w pokoju swoim nie wyrzuca. Odpowiedzialam jej, zeby wlasnie zaczela, to moze zrozumie jak to smierdzi! Nic nie powiedziala.

Gość 15632284
no ja uzywam caly czas i bo tak czuje sie wygodniej poza tym uplawy mam co dziennie ale to tez przez to ze mam problemy z hormonami

Gość anuleczkabaniuleczk
upławy zazwyczj ma sie caly miesieac zmienia sie tylko ich konsystencja w zaleznosci od dnia cyklu!!!

Gość Dżodi
a co ja mam powiedziec????? moja wspolokatorka gdy robi siusiu nie spuszcza wody po sobie!!!!! gdy wchodze po niej do lazienki to dopiero wtedy zapaszek jest niezly-nieporownywalny z wkladka.....:( rozmawialam z nia o tym, ale ona twierdzi ze tym sposobem zurzywa mniej wody i wcale nie uwaza ze jest to niehignieniczne----> dala mi wrecz do zrozumienia ze ja marnuje wode gdy po sobie splukuje !!!! trwa to juz 2 miesiace ...:( az po prostu wstydze sie znajomych zaprosic, co oni sobie o mnie moga pomyslec.....

Gość Ola_27
Moje wspollokatorki nie myja po sobie muszli, jesli zrobia cos wiekszego i zostana slady;/ A to juz jest oddzielna historia...

Gość Ola_27
tolerancyjna84 - zebys wiedziala!! W glowie sie nie miesci jakie niektore dziewczyny to syfiary i brudasy! Wcale sie nie dziwie, ze te moje wspollokatorki nie maja faceta i wlasciwie nigdy nie mialy nikogo na dluzej. Kazdy by zwiewal gdzie pieprz rosnie jakby zaczal sie dobierac do majtek.

Gość Ola_27
Dżodi, wlasnie najgorsze jest to, ze zostalysmy potraktowane jak wariatki, ktore wymagaja nie wiadomo czego!!

Gość Dżodi
w moim przypadku jest to sytuacja o tyle dzwna ze mieszkam ze starsza od siebie o kilka lat kobieta- ja mam 20 lat, a ona ok 30.... ostatnie pare lat spedzila za granica i twierdzi ze wlasnie tam nauczyla sie takiego zachowania, ze to normalne, spolecznie akceptowane...ekologiczne :P a na mnie patrzy dokladnie jak na wariatke! Moj chlopak wie o tym jej zachowaniu wiec przed nim jeszcze nie jest mi tak glupio, ale ktoregos razu byl u mnie kumpel i gdy poszedl do toalety i akurat zastal TEN widok, to sie strasznie zdziwil.....zaczelam sie tlumaczyc ze to ona, ze nie da sie jej przetlumaczyc nic :( bardzo glupio mi bylo.....

Gość Ola_27
No wlasnie Dżodi! Ja tez sie wstydze przed znajomymi! Chlopaka na razie nie mam, ale zaczelam sie z kims spotykac i nie chcialabym, zeby zobaczyl i poczul jej wkladki:/ Glupio byloby mi tez tlumaczyc, ze to nie moje. W moim przypadku jestesmy rowiesnicami.