Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kind_of_blue

TRR Wrocław niedaleko Ambasady Niemieckiej

Polecane posty

Gość Kind_of_blue

czy możecie powiedzieć coś o ginekologach z tej placówki, a także o tym, co trzeba mieć przy sobie na wizycie? czy lekarze są chętni do zmiany tabletek antykoncepcyjnych? jakie opłaty za recepty? i jakie inne opłaty mogą mnie tam spotkać? [dotąd chodziłam na wizyty prywatne, więc nie przejmowałam się żadnymi dokumentami, jedynie opłatami...].

Gość młoda88
jeśli chodzi o TRR to miejsce jak najbardziej godne polecenia:) lekarzy jest 9,ktorzy przyjmują od 9 do 20 wiec jest w kim wybierac..jesli chodzi o oplaty to jest to kazdorazowe 5 zł na utrzymanie ośrodka,choc jak ktos nie chce to nie musi placic,a jesli chodzi o jakies dodatkowe koszty to nic mi o nich nie wiadomo:)

Gość Kind_of_blue
a jakie dokumenty trzeba mieć ze sobą?

Gość młoda88
w zasadzie tylko dowód osobisty i chyba legitymacje studencką,kurcze nie pamiętam juz...

Gość fcnf.ln
czy to prawda, że jeśli nie posiadamy ubezpieczenia to za wizyte w TRR płacimy 50 zl??? kolezanka mi o tym mowila ostatnio i az nie chce mi sie wierzyc ze gdzies we wrocławiu są wizyty u ginekologów w takich cenach...

Gość xyzzyx
też tak słyszałam, czy ktos jeszcze??

Gość Gosia:)
Tak wizyta jest płatna jeżeli nie ma się podbitej książeczki ubezpieczeniowej i płaci się 50zł, ale jeżeli w ciągu 7dni doniesiesz już podbita to zwracają pieniądze :)

Gość co to za miejsce?
5 zł opłaty za wizytę? co to za twór?