Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaa

Jest sprawiedliwie przeciez strzelismy bramke ze spalonego

Polecane posty

dobra, niech bedzie, sedzia kalosz, sprzedawczyk, sabotazysta i Żyd. ok, niech tak zostanie, nam zawsze kurwa wiatr w oczy, Malyszowi w plecy wieje jak zle skacze a pilkarzom odgwizduje karne łysa sprzedajna pała, super :D kocham ten narod :D

Gość yeahs
biała czekolada - widzę, że sie tak znasz, że lepiej zamilcz już :o

skad wniosek ze sie nie znam? po prostu smiac mi sie chce z tego, ze po 1. nie umiemy sie pogodzic z przegraną, zdarza sie, nie my pierwsi i nie ostatni poszkodowani, po 2. po co plakac nad rozlanym mlekiem? stało sie i juz, co tu duzo gadac. ale tak, wiem, najlepiej mi pojechac od ignorantów bo mysle inaczej niz Ty :o

Gość rexy
głupie kurwy!!! nie było spalonego. a tego karny to sędzia sobie z kapelusza wziął

Gość yeahs
nie, po prostu zdarzają sie sytuacje kurew***ego zachowania sedziów na mistrzostwach (patrz casus Korei Płd.) i nie podciągaj obiektywniego wytykania tego typu przekrętów pod nasza rzekomą narodową manię węszenia spisków takie rzeczy sie dzieją i nie potrzeba do tego Twojego ironizowania w stylu deklaracji miłości do tego narodu

to jest forum publiczne i mam prawo wypowiedziec wlasną opinię, moge nawet powiedziec, ze fajnie, bo bylam za Austriakami i co wtedy, tez kazesz mi sie wynosic?

Podróbo czekolady masz jakies frustracje zwiazane z polskością???

Gość lezx
tak ,głupia kurwo czekolado, lachociągu jebany.wypierdalaj,dziwko

dlaczego sedzia uznal gola? moze dlatego ze spalonego nie bylo moze dlatego ze do bramki dla nas Austria naszych rozjezdzala ? poza tym takie pytanie : CZY UWAZASZ ZE GDYBY SEDZIA NAJPIERW NIE UZNAL BRAMKI ROGERA TO POTEM NIE PODYKTOWALBY KARNEGO DLA AUSTRII ? MOIM ZDANIEM GWIZDNAL BY TAK CZY SIAK i to nie ma nic wspolnego z jakims kompleksem ja pilke ogladam od lat i takiego karnego za trzymanie za koszulke to widzialam raz na mistrzostwach swiata w Korei sedzia dal identycznego karnego dla gospodarzy-koreanczykow w meczu z wlochami ja sie smieje z roznych teorii spiskowych ale jak dla mnie to w tym przypadku byl jakis przekret-takie jest moje zdanie

Gość rozanne
sędzia kalosz!!! :o i kropka :( dobranoc wszystkim...

Gość ma2r2c2i2n
tja...ty się znasz. nic takiego nie było. karne to daje się za brutalne faule

Gość yeahs
biała czekolado - nie kazę ci się wynosic, po prostu apeluję, abyś sie zamkneła, bo piszesz głupoty i sie nie znasz :o

Gość ma2r2c2i2n
a nie za ciągnięcie za koszulkę

Gość yeahs
to skoro się nie znasz, może poszukaj sobie miejsca na innym topiku; moje samopoczucie nie ma nic do rzeczy z Twoją ignorancją

Gość Hola.Hola
z jakiego kurwa spalonego słuchajcie się komentatorów polsatu