Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też tak macie

Wy też jesteście tacy zmęczeni?

Polecane posty

Gość też tak macie

nie wiem dlaczego, ale wczoraj po pracy ok 18-19 byłam juz tak spiąca że nie wiem, dziś obudził mnie chłopaka telefonem o 9 bo nawet nie słyszałam buzika ( spózniłam sie do pracy), no i teraz jestem bez sił. wogóle nic nie kumam, musze 2 razy pomyśle zanim coś zrobie, bo wszystko robie z błędami

Gość nie dam rady już
też tak mam właśnie, w dodatku wszystko mnie nudzi, nic mnie ciekawi

Gość wiii
Ja zmęczona nie jestem, jestem masakrycznie skacowana :o

Gość też tak macie
mnie tak samo, nawet kawa mi nie pomaga, nie chce mi sie uczyć do sesji na jutro, nawet posprzątać w mieszkaniu. nic, zupełnie nic. na przesilenie wiosenne chyba juz za pózno. nawet zrobić obiadu mi sie nie chce

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
nie wkrecajcie sie wzajemnie tylko sie otrzasnijcie!!! :D

Gość też tak macie
myślisz ze tak łatwo? oczy mnie swędzą , nie mogę sie na niczym skupić, 3 razy muszę coś zrbić żeby wyszło. zaraz wypije 2 kawę, może pomoże

Gość Mądra Mulatka
ja codziennie rzychodze padnięta z pracy , a w domu dziecko nie pozwoli mi zasnąć tak do 23.Potem zwykle szykuje się do pracy, prasuje, dobieram dodatki bo rano nie mam czasu i ok. 1:00 idę spać, 5:00 pobudka. fajnie nie?

dziewczyny to przez zmieniajaca sie pogode. Dzisiaj chyba kzady jest senny. Ja tez jestem nie do zycia. Przejde kilka krokow i juz dostaje zadyszki, jakos tak słabo sie czuje:O

Gość dobra radaaaaaa
moim zdaniem jeśli czlowiek tak się czuję- to oznaka, że się źle odżywia- serio. Zastanów się teraz co jadasz- czy w Twoim jadlospisie jest miejsce na dużą ilość warzy i owoców- jeśli nie to znasz juz przyczynę swojego zmęczenia. Kiedyś byłam w podobnej sytuacji- bardzo malo jadłam zdrowej żywności tylko takie jedzenie "na szybko' i to był bląd. Teraz staram się jeść regularnie i zdrowo plus piję ziolowe herbatki lub wodę . zrezygnuj z napojow gazowanych i kawy( w brew pozorom- po kawie czlowiek czuję się jeszce gorzej) Spróbuj a zobaczysz, za kilka dni, że lepiej bedziesz się czula i miala wiecej enrgii do życia. polecam! pozdrawiam:)))

Gość też tak macie
współczeuje, jeszcze z malutkim dzieckiem to juz wogóle masakra przy takim nastroju i chęciach do robienia czegokolwiek.