Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniurka1

jaki brzych na dziewczynkę a jaki na chłopca ?

Polecane posty

Gość Maniurka1

Cześć DZiewczyny :):):)!! Mam takie pytanie czy to prawda ze jeśli brzuch jest nisko osadzony to bedzie chłopiec a jeśi wysoko to dziewczynka? ;> czy da sie to jakoś poznać?

hej Ja w pierwszej ciazy mialam brzuch jak pilka i mam syna w drugiej brzuszek byl zupelnie inny,nisko i mam tez syna :)

Gość Maniurka1
ja jestem w 26tc i mój brzuch jest własnie nisko osadzony i taki szpiczasty ... i wszyscy mi mowią ze to bedzie syn ... :):):) dodam ze na USG dzidzia jest tak ułożona że nic nie chce pokazać ... zostaje mi tylko domyślanie się :):)

Ja i cala moja rodzina myslala,ze drugie dziecko to bedzie dziewczynka bo moj brzuch,wyglad i cala ciaza wygladala zupelnie inaczej (mdlosci,wymioty prze 5miesiec,ochoa na slodycze) a tu taka niespodzianka :)

Gość Maniurka1
gosiafrancja --> no ja własnie też mam ochotę tylko na słodkie ... i naprawde jem praktycznie same słodkości ...

tylko dodam,ze od samego poczatku wszyscy obcy ludzie mowili "ile coreczka ma" "o jaka ladna dziewczynka) Dobrze,ze teraz ubrania hlopiece go rozrozniaja,wiec moze cos w tym jest :P

Gość ritten
naprawde jeszcze ktos w to wierzy??? co ma ksztalt brzucha do plci, bo nie rozumiem? ze niby dziewczynki roznia sie ksztaltem od chlopcow i brzuch jest inny??? co za bzdury. ksztalt brzucha zalezy od ulozenia dziecka, ilosci wod itp a nie od plci... eeeeh

Gość ritten
do autorki - moja znajoma objadala sie tylko slodyczami, przytyla sporo i ma corke. objadanie sie slodkim to nie jest zaden sygnal posiadania dziecka o takiej i takiej plci. zreszta, zadne zachcianki nie sa...