Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciao oooooooo

złamane serca .......jak to jest ?

Polecane posty

Gość ciao oooooooo

jak to jest chłopak ma złamane serce wiecie o tym doskonale ale nagle zaczyna czarować kolejna dziewczyne robi wszystko zeby ja w sobie rozkochac czy faceci napradwe sa tak zdesperowani ze pakuja sie w kolejna historie miłosna czy to tylko dla nich zabawa i dajmy na to jestescie ta kolejna dziewczyna to jak postepujecie jestescie ostrozni czy wiedzac o tym wszystkim ryzykujecie prosze o opinie

Gość ciao oooooooo
nikt się nie wypowie

Gość ciao oooooooo
a co się stało

i wiem o tym, ze nie bylam dla niego tylko zabawą czy środkiem zastępczym...bo to dalo się wyczuć... ale NIGDY nie pozwolę na to , by ktoś skrzywdzil mnie w podobny sposób..

Gość ciao oooooooo
sama nie wiem co o tym myśleć

wiem, ze chcial sobie ulozyc ponownie życie, już bez kobiety ( wiem to od jego znajomych)...ale poznal mnie i nie potrafil się oprzec :P, zaczarowalam jego umysl ale serce nalezalo do innej...wydaję mi się, że nadal ją kocha...dla mnie już nie starczylo milości..

także kobietki, omijać takich facetów szerokim łukiem... choć nie załuję , ze sie poznaliśmy i to co razem przezyliście --- to coś wspanialego...ale jednak czasem myslę sobie, ze lepiej by bylo gdy by tak wymazac wszystkie wspomnienia...

Gość ciao oooooooo
to smutne przez to sama przechodziłam ciekawi mnie opinia mezczyz

Gość ciao oooooooo
le czy jest realne poznac kogos bez złamanego serca

Gość ciao oooooooo
kiedys mialam taka sytuacje czułam sie tak głupio ze szok

ja też...myslę, ze wielu chce się wyżyc na innej kobiecie, zranić ją..obwinia inne za to co zrobila TA JEDYNA...

Gość ciao oooooooo
bede musiała sie pytac faceta przepraszam czy leczysz rany po wczesniejszym zwiazku przeciez to głupie

dawno to bylo, czy raczej świeze rany ??? ja czuję wciąz ten sam ból, choć bylo to już 2 lata temu :(...nie ronię łez ale czuję wielki żal... powiadają : ze nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny..czy powinnysmy w to wierzyć ??!!

Gość ciao oooooooo
nie no dawno tylko ze pomyslałam o tym dopiero dzis w jaka sytacje sie wpakowałam

samo wyjdzie na wierzch...predzej czy pozniej facet otworzy sie pzre Tobą i wszystko powie... ON nic nigdy przede mną nie ukrywal, opowiedzial calą sytuację...w jaki sposób i przez kogo został zraniony.. tylko sie zastanawilam, jak to możliwe...jak ona mu to mogla zrobic, przecież podobno go kochala...chyba przestala

z perspektywy czasu ja wpakowalam sie w chorą sytuacje...kocham go --- on nic o tym nie wie, bo co by to zmienilo... ---- faceci w tych sprawach są naprawdę egoistami...ale wie, ze zalezalo mi na nim i to bardzo !!!

Gość ciao oooooooo
ja mam wrazenie ze on sie na siłe zakochiwał moze chciał sobie udowodnic ze moze kos miec albo jej

Gość ciao oooooooo
niestety to sa bardzo zawiłe sprawy ja nie mogłam na nikogo liczyć kompletnie

Gość ciao oooooooo
moim zdaniem to były zbyt małe odstepy czasowe po dwóch czy trzech miesiacach od tamtego zwiazku

to tez dobija, kiedy nikt Ci nie moze pomoc...trzeba samemu sie uporac, bo czule słowka i współczucie, nawet najszczersze tutaj nie pomogą... po takim zdarzeniu czlowiek uświadamia sobie, ze jest bardzo slaby

Gość ciao oooooooo
złosc miłosc ,smutek ,niepewnosc był dla mnie wazny

Gość ciao oooooooo
dokładnie nie miałam juz sił