Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelkowa księzniczka

Pomocy.. ! Tycie po rzuceniu palenia.

Polecane posty

heh przeczytałam wiele tematów dotyczących rzucania palenia.. ja osobiście nie palę mam 18 lat.. ale jest problem z moja mamą:( przez ponad 20 lat zatruwała swój organizm paląc.. w lutym rzuciła palenie i jak na razie sie tego trzyma.. problem jest w tym że sporo utyła .. źle czuje sie we własnym ciele, uważa że nic na nią nie pasuje.. ze przestała być atrakcyjna..co więcej nachodzą ją myśli że powinna znów zacząć palić bo może dzięki temu schudnie... jeśli chodzi o ruch to moja mama jest aktywną osobą... staram sie ją wspierać ale różnie to wychodzi .. chciałabym abyście coś poradzili mi aby mojej mamie było lepiej:) z góry dziękuję za każdą pomoc i wszystkie pomysły :)

hmmm ja jestem chyba jakis ewenementem, mam 29 lat, rzucilam palenie i zamiast miec apetyt jest wprost przeciwnie, zaczelam chudnac i to bardzo....

Gość też przytyłam 15kg.

Gość może kup dla niej
i dla siebie karnet na basen lub siłownie, a mama niech walczy z apetytem

co do siłowni i basenu raczej odpada.. proponowałam już to ale tylko pogorszyłam mamie humor.. co do walki z apetytem.. to w sumie ona nie je aż tak dużo.. może na początku gubiło ją to ze głód nikotynowy przesypiała..