Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi wymyslic

Musimy sie zastanowic kogo obarczymy wina za poniedzialkowa porazke z Chorwacja.

Polecane posty

Mam nadzieje ze bedzie lalo , wtedy bedzie mozna powiedziec ze to przez deszcz , po prostu przeszkodzil nam w pokazaniu naszej bajecznej techniki :)

Gość Wina Rysia z klanu
jak nic! :classic_cool:

Gość chyba beenhakkera
:O

Gość tym garbem mozemy smialo
obarczyc Jarka :classic_cool:

Gość
Tomaszewski na pewno ma już całą listę winnych :D

Mysle ze Chorwaci tez nie beda bez winy , beda nam pewnie caly czas na zlosc odbierali pilke , chuligani jedni 😡

Tak , to bedzie moja wina , chlopacy z reprezentacji przeczytaja ten temat i zalamia sie ze malo w nich wierze :(

Gość zwalimy na PIS
:classic_cool: Na nich zawsze wypada:D

hmm.. tylko jak wygramy z chorwcają to gdzie Polacy na wczasy będą jeździć ?? :D

Gość tak jak zdeptalismy
niemiecką zarazę :classic_cool:

Gość w kurrwe wyjeebiste ciapcie
PEWNIE, ZE TAK, W KONCU JUZ WESZLI WIEC WYSTAWIA 2 SKLAD 🖐️]

Chorwacji mecz z nami calkowicie wisi , oni juz swientuja awans z grupy . Eksperci w stosunku do Chorwacji sa zgodnie ze jezeli oni przyjechali na ME grac w pilke to stac ich na ME , oni zawsze byli silni i zawsze mogli byc czarnym koniem ale jezeli przyjechali na ME tak jak u nich sie czesto dawniej zdarzalo czyli pic , balowac , wyrywac panienki i czasami kopnac pilke to daleko nie zajda , musily liczyc na to ze przed meczem z nami beda ostro swietowac a ajak nie to mo4zemy zawsze powiedziec ze to wina chorwatow bo ustalalismy taktyke w zalozeniu ze beda pijani .

swietowac a n nie swientowac

Gość ale to oczywiste
Po co szukac winnych , jestesmy najslabsi na calych ME , w grupie skonczymy na ostatnim miejscu , nawet z Rumunami nie mamy szans .

no tak, już przestańcie sie nabijac. Nawet jak przegramy to co? Ważne że w ogóle gramy w ME. A skoro zakwalifikowaliśmy sie to chyba az tak źle nie gramy co? Zresztą co by tu nie napisac to tak czy inaczej nasza piłka jest słaba i będzie słaba ale może kiedys ktoś wymyśli coś co da nam kopa i zostaniemy MŚ :classic_cool: albo zagramy chociaż jeden tak dobry mecz jak Holandia wczoraj :P kto wie... W każdym razie ja naszym namiętnie kibucuje, winą za remis z Austrią obarczam Łba a wygranej z Chorwacją będziemy zawdzięczac prawdziwym kibicom którzy zawsze mocno wierzyli w naszą drużynę. Jesli przegramy to wiadomo że winą trzeba obarczyc Chorwatow i PIS no bo kogo :P:P:P

Gość MarysiaAaa19......
Boże jacy niektórzy są żałośni, jak ja widze takie topiki albo gadka ' i tak przegramy ' to aż się rzygać chce! To po co siedzisz przed TV?? po co oglądasz? jak i tak przegramy........ :o a jak już nam się udaje to pękacie z dumy ' yeahh udało się ' jesteście co poniektórzy żałośni

Gość amitolotto
chorwackiego bramkarza bo bronił i biorytm