Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaa_alpejskie

Co ZABRAĆ ZE SOBĄ WYPROWADZAM SIĘ!! help

Polecane posty

Gość milkaaa_alpejskie

Wyprowadzam sie z domu do innego miasta, bedę wynajmowała pokój prace już znalazlam. ale teraz pytanie co zabrać, żeby nie jeździć po kilka razy tyle km zupełnie nie mam pojęcia zrobiłam krótką liste zakupów i rzeczy najpotrzebniejszych bo nie chce wydawac pierwszej wyplaty na reczniki itd. pomozcie bede baaardzo Wam wdzieczna bo zupelnie nie umiem planować:O

Gość to nie jest tak jak myslisz
Zapisuj przez tydzien kazdy przedmiot, jakiego tylko uzyjesz. Wyjdzie Ci gotowa lista. :)

Gość milkaaa_alpejskie
brakuje mi naprawde wielu wielu rzeczy ktore powinnam dopisac, i gdy mi sie cos przypomni pisze ale to jest zdecydowanie za malo a pomyslow brak :-/ help. ponawiam

Gość milkaaa_alpejskie
krotka banalna rada ale jakże przydatna:) dziekuje

Gość kajko i kokosz
Kuchnia: - garnek - patelnia -ostry noz, widelec, lyzka, lyzeczka - talerz, talerzyk -deska do krojenia - plyn i gabka do mycia naczyn - sciereczka -kubek -czajnik -jedzenie (herbata, maslo, olej, kawa... i co tam chcesz) Lazienka: -recznik -mydlo, szampon, pasta i szczoteczka do zebow, krem -papier toaletowy -szczotka do wlosow Sypialnia: -posciel -zeszyty, ksiazki -dlugopisy -ubrania to takie podstawy