Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

L.I.L.Y

koleżanka mnie zdołowała...

Polecane posty

Gość Poznaniak85
ale tak nie tylko ja mam, kumpel spotyka się z dziewczyną praktycznie tylko na seks bo na nic więcej czasu nie mają , żyjemy w czasach wyścigu szczurów

nie pluję na facetów.. i wiem, że to się czuje od razu, no przecież tłumaczę setki razy, że miałam parę razy tak że ja mu się spodobałam i on mi, od razu.. :);) hm oby tak było, że w końcu się znajdzie ;)

sam wybierasz ten wyścig, styl życia i wartości, których się trzymasz co dnia. istnieją alternatywne ścieżki. dziewczyna na seks, bo na nic innego nie ma czasu? - smutne.

Gość Poznaniak85
sam wybieram powiadasz? studiuje dziennie tylko dlatego, że pracuje...a zawsze chciałem iść na studia dzienne!, kto mi opłaci dentystę ? NFZ ? nie rozśmieszaj mnie...a zęby niestety mnie kosztują majątek bo leki z dziecinstwa przebarwiły mi kości, za co kupie buty, książki, opłace internet ? Życie mnie zmusiło do takiego życia.....

został Ci rok studiów? potem poprawia się status. będzie okazja, żeby wybrać do autorki, wrzuć na luz, inwestuj w siebie i nie zawracaj sobie głowy problemem, tam gdzie go nie ma

problem jest bo co z tego ze komus tam sie spodobalam jak i tak potem nic z tego nie wychodzilo. bo on nie chcial. inwestuje w siebie, staram sie nie zawracac sobie glowy tym, ale czasem czuje sie samotna i juz:(

nie przejum sie. ja mojego meza poznalam w wieku 22 lat i podobnie moje znajome poznaly swoich facetow tak okolo od 22 do 24 roku zycia. masz wiec jeszcze czas:))

dzięki za wszystkie wypowiedzi.. 🌼 przecież musi się wszystko ułożyć, nie ma innej opcji, prawda?;) wszystkim życzę wszystkiego dobrego:)

musi. dlaczego miałoby nie? a artykuł dotyczy rozwodzących się małżeństw. mężatką jeszcze nie jestem:P 🖐️

Gość dark dewlin
singli też dotyczy...widać, że nie czytałaś:P

Gość sałata
może sie uloży może nie , ale nie trac wiary kobieto :) a Poznaniak ma troche racji , przejmij inicjatywę , bo faceci sa teraz leniwi niestety . Najtrudniejszy pierwszy raz , jeśli chodzi o podryw, później juz z gorki :classic_cool:

nie trace nadziei i nie bede, wierze ze sie ulozy:P nie widze powodu dla ktorego mialoby nie, mam dosc dolowania sie:)