Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 158186

MAZ POLICJANT KANDYDATEM NA MEZA

Polecane posty

Gość ja 158186

CZY TO DOBRA PARTIA CHCIALYBYSCIE MIEC MEZA Z TAKIM ZAWODEM JAKIE SA WADY IO ZALETY

Gość hahahahahahahaha
temat mnie rozwalil maz policjant kandydatem na meza hahahaha

Gość gwergw
mąż policjant to już raczej kandydatem na męża nie jest, ewentualnie po uprzednim rozwodzie :S a tak w ogóle to sens pytania też nie za mądry od kiedy to wykonywany zawód jest najistotniejszym kryterium? :S w każdym razie ja bym nie miała nic przeciwko

Gość ja 158186
HM Z TA KASA TO ROZNIE JEST A MI CHODZI O WASY I ZALETY BYCIA Z TAKA OSOBA- JAKI MA WPLYW PRACA NA ZWIAZEK

Gość Widocznie....
chodzi ci tylko o to by finansowo był dobrze ustatkowany ???? a gdzie jest uczucie do niego, szacunek itp. widać że najbardziej zależy ci na kasie niż na nim. :O

Gość wynikodejmowania
oj czepiacie sie dziewczyna sie zastanawia bo prawda jest taka, ze facetom troche odbija w tym zawodzie. moze dziewczyna sie boi.

wieczne dociekanie prawdy, nieufnośc ... duzo godzin w pracy ... zalezy jakim policjantem jest ten facet :) jest wiele "rodzajów" :P

Gość gwergw
Nie trzeba chcieć się czepiać żeby idiotycznie sformułowany tytuł wykrzywił twarz ze śmiechu a przynajmniej wydał się tak dziwny że zastanawiający o co w ogóle chodzi. A jak ktoś pisze tak głupio, to aż to zniechęca do potraktwania tematu poważnie.

Gość wspolczuje meza policjanta
znam troche to srodowisko i niestety wbrew roznym opiniom kasa jest wrecz upokarzajaca zdrowego mezczyzne, a praca trudna. do tego wiekszosc policjantow ma specyficzny sposob bycia i zycia i wieksozsc ze znanych mi policjanotw, a wlasciwie wszyscy mi znani zdradzaja swoje zony tlumaczac, ze to przez stres zwiazany z praca. oczywiscie zony nie maja o niczym zielonego pojecia. do tego czesto popadaja w nalogi. i nie jest to stereotyp, ale obserwacje..

dla "ja 158186" > A MI CHODZI O WASY I ZALETY BYCIA Z TAKA OSOBA rozumiem ze D i S sa blisko w klawiaturze, wiec chyba chodzilo ci o WADY :) kolego, masz super. Jestes prosty czlowiek, dla ciebie 90% kobiet sa super pasujace. Zone znajdziesz szybko. Az cie zazdroscie... Moze zrobie sobie trepanacja czaszki, bede na twoj poziom, i za pare lata bede juz mial zone i pare bobasow...