Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

__brak energii a nauka- co brać?___

Polecane posty

Gość ihaha

niedługo się bronię i dlatego mam teraz sporo nauki. Ucze się, ale co z tego, gdy po 5 minutach czytania po prostu zasypiam. Rano nie moge się podnieść i w ogóle nie mam silły. Ostatnio miałam sporo stresu- 6 ciężkich egzaminów w krótkim czasie. Myślę, ze tak odreagowuje mój organizm. Ale musze jeszcze wytrwać 2 tygodnie. co mogę brać, zeby mieć więcej energii, ssiły do nauki? Co jest tak naprawde skuteczne? Piję czasem tigera- fakt pomaga, ale tylko w duzych ilościach, a nie chcę ciagle pić tego. Sa jakieś tabletki, czy coś, co wiecie, że naprawde poskutkuje? będę wdzięczna za pomoc

Gość ihaha
serio? Bo coś słyszałam, ze magnez

ja moglem caly czas spac - ( w pracy , w domu ). Non stop chodzilem niewyspany , ale od jakiegos czasu pije pokrzywe i juz jest ok :)

Gość polecam napoj TIGER

Gość absolutnie nie wolno
brać żelaza bez badań, o ile magnez możesz spokojnie brać i powinnien Ci po tym całym stresie pomóc, o tyle żelaza nie powinno się brać bez zrobienia badań. Żelaza w nadmiarze odkłada się niszcząc wątrobę.

Gość H2O2_______________________
10 kropel wody utlenionej na szklankę wody - wypić rano na czczo. Potem nie jeść jakieś pół godziny. Dotlenisz trochę organizm.