Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk_facet

Mam czerwony nos czy on jest seksi czy jestem brzydki ?

Polecane posty

Gość patryk_facet

Co z tym zrobic, mam czerwony nos, wogole mam naczynka na nosie i czerwony jest caly czas, dobrze, ze lato to jakos to wyglada, ale jak przyjdzie zima to tragedia, jesli chodzi o reszte, to mam obecnie tradzik na czole, na szyi :( :( :(, mam jeszcze naczynka na puliczka :( zle sie z tym czuje jak to zmieni, jak to zmieni ? czy te fajne i ladne kobiety, co sobie o takim kims mysla na samym poczatku ?

Gość Krokodyl Dundee
widziales kiedys renifera rudolfa? :D

Gość do Furious Angel
za fajnie to to nie wygląda...a seksi to już na pewno nie jest :O

Gość patryk_facet
co z tym zrobic ? :(

Gość hghf
idz na laser...kilka sesji i naczynka pozamykane

Gość patryk_facet
slyszalem ze wcale nie za bardzo z tym laserem :( ale to czytalem na forach ...

Gość fsgaa
nie przejmuj sie moj chlopak ma na pol noska caly czas czerwony plomien taki juz sie urodzil :)

Gość patryk_facet
a jak jest piekna kobieta a ja taki, to co ja moge zrobic, jak ja tak wygladam :(

Gość fsgaa
to juz kwestia zaakceptowania siebie ,badz smialy :)

Gość hghf
właśnie że laser pomaga...tym bardziej na takie popękane naczynka...jest to bolesny zabieg i kosztowny ale skuteczny

Gość patryk_facet
a co robiles ? badz robilas ? wogole wiesz jeszcze ten tradzik na czole i na szyi mi sie robi, wkurza mnie ten nos i te naczynka, cale zycie zmarnowane przez wyglad, ciagle pod gorke mam, zle mi sie robi jak sobie o tym pomysle :(

Gość hghf
mój mąż miał też takie popękane naczynka pod okiem....jedna sesja laserem i naczynka znikły...na trądzik też są lasery które to zasuszają....a ty masz tylko popękane naczynka czy może to naczyniak?

Gość patryk_facet
Dobra, powiedzcie szczerze i do bolu, czy widzac faceta z czerwonym nosem co sobie myslicie, czy jest brzydki itd ?

Gość hghf
wiesz trudno mi określić co bym sobie pomyślała nie widząć tego tojego nosa...czerwony a czerwony...nie umiem sobie wyobrazić jaki masz...najlepiej by było jakbyś dał fotkę ale pewnie nie chcesz

Gość patryk_facet
fotke :( nie dam... normalny czerwony nos widac go ze jestem wyrozniacy sie niz reszta, taki dluzszy meski

Gość fsgaa
możesz dać przecież sam nos i policzki

Gość hghf
to daj fotke samego nosa ;)...hmmm ale cały czerwony jest? i mocno czy lekko? taki normalny czerwony czy aż bordowy?..widzisz trudno określić nie widząc go..

Gość świeta prawda
idz do dermatologa i po sprawie !!!

Gość patryk_facet
aly jest czerwony, zima to widac na odleglosc czerwony nos i jeszcze uszy czerwone i policzki, a teraz latem to jest czerwony, bledszy, ale tez czerwony, wole jednak lato bo jakos sie cala geba czasem troche opali to jakos to sie lekko tuszuje niby :(

Gość fsgaa
a moze masz wrazliwa skore ? dzuo ludzi w zime chodzi czerwonych

Gość hghf
to może to już taka twoja uroda ;) może za dużo o tym myślisz i wszystkie miłosne niepowodzenie zwalasz na ten nos...a ile masz lat?

Gość patryk_facet
dermatologa a byles.as / i co on robi dokladnie ?

Gość hghf
no obejrzy ci ten nos i stwirdzi czy to naczynka czy nie...nie wiem w jakim mieście mieszkasz czy jest w twoim mieście lase czy nie...jeśli jest to zaleci ci zabiegi laserowe zamykające naczynka...nie wiem czy jeszcze są na kase chorych..mój mąż robił prywatnie...jeśli w twoim mieście nie ma lasera to poszukaj gdzie najbliżej jest i po sprawie

Gość patryk_facet
tzn nie ma jakis zyl widoczny tylko caly jest czerwony :( a tak wogole to dziekuje za taka urode, inni maja majatek z urodzeniem , a reszta musi kupe robic zeby wogole sprobowac to zmienic bezsensu, mam ponad 24l at, miasto jest na tyle duze ze sa tu pewnie wszystkie pomysly te co piszecie do zrealizowania, ale ciekawe czy bede mial wreszcie blady nos i policzki, bo czerwony wiecznie to naprawde rzygac sie chce...

Gość patryk_facet
hghf zrobil prywatnie ? ile zabiegow co jaki czas ile go to kosztowalo i czy mial ten caly czerwony nos i czy efekty sa czy skora nie schodzi czy mozna jakos zyc po zabiegu jakies kremy itd ??????

Gość patryk_facet
???

Gość patryk_facet
wlasnie jak sie ma czerwony nos to ludzie bardziej tez olewaja, mowie o ludziach w moim wieku, wyglad sie bardzo liczy, probowalem wmowic sobie ze nie, niestety fakt sa niezaprzeczalne :(

Gość patryk_facet
halo ? jest tu ktos ? naorawde tragedia........................

Gość patryk_facet
nikogo ?

Gość patryk_facet
a co stosowac na taki okropny tradzik na szyi czasem nie ma a potem ywskakuje od cholery, takie czerwone, bolace krostki i ropa gleboko w nich ze ywdusic nie mozna ;/