Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze bo lato juz

jak szybko uzyskac ladna opalenizne? krook po kroku

Polecane posty

nie mam pojecia jak sie szybko opalic...slonce mnie nie chce zlapac zawsze jestem blada..;/ chodzilam na solarium w tamtym roku ..no moze byl jakis efekt ale nie wielki..;/ pomyslalam sobie ze spytam sie Pań ktore sa opalone ze moze mi pomoga i powiedza jakich kosmetykow uzywac i jak czesto ... Ja w tamtym roku uzywalam przyspieszacza tylko do opalania... Moga byc zele balsamy ale nie samoopalacze!

Gość hghf
kup sobie przyspieszacz opalania i dz na solarium....balsamów opalających nie polecam...są do duupy...brzydko farbują dłonie,gdy się spocisz zaraz skóra robi się tłusta,a gdy się kąpiesz siedzisz w brązowej tłustej wodzie :O:O

przecież już nie raz mówiono nawet w tv, że nie wolno stosować przyspieszaczy opalania idąc do solarium!!!

Gość polecam balsam dove summer
glow lub garniera, taki bezowo-pomaranczowy. nakladaj go 3 razy pod rzad po kapieli wieczorem, poczekaj az sie wchlonie i dopiero pizamka. potem uwazaj gdy wycierasz sie recznikiem aby nie bylo plam. przed nalozeniem zrob piling. samoopalacze sa ok, ale taki balsam jest troche lzejszy. ja po tych 3 razach nakladam tak raz na kilka dni. w miedzyczasie smaruje sie oliwka by skora byla nawilzona. i wychodz na slonce, powoli bedzie efekt

Gość hghf
można stosować przyspieszacze ale tylko takie przeznaczone do solarium

ja tez polecam,po tym balsamie jestem brazowa jak nigdy przy opalaniu;)tylko niestety trzeba sie w miare regularnie smarowac

no tak summer glow ale to samoopolacz i tak ;/ myslalam raczej o jakis zelach slyszalam o jakims z loreal hmm samoopolacz kiedys uzywalam z dax cosmetix to mialam zacieki ... ja jestem strasznie blada ...naprawde...kazdy samopalacz zostawia mi zaciek ...ja nawet mam problem z kupnem podkladu ;/ bo i ytak kazdy za ciemny nawet ten najjasniejszy