Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thrall

Ja 21, ona 16. Czy to ma szanse?

Polecane posty

Gość fanka LP
nie Wy pierwsi i nie ostatni :] tro zależy od Was, a nie od reszty świata. Miłości nie można zabić :))

Gość fanka LP
no... w sumie a szanse :]

Gość ****la luna****
pewnie, ze ma

Gość Thrall
No to nie wawa nieźle zdołowałaś. Są na kafe jakieś dziewczyny, którym się w takim związku udało?

Gość maaaadziaaaa
poznalam mojego chlopaka jak mialam 15lat on 20..Jestesmy razem od 5 lat :)

Gość a pain that i am used to
hmm u nas jest taka sama roznica, z tym ze ja poznalam mojego męża gdy mialam 22 a on 27

Gość A ja powiem tak...
Madzia, a nie ciągnie teraz by "czerpać z życia" jak to wspomniała koleżanka wyżej?

Gość Thrall
Właśnie maaaadziaaaa, jak wam się układa po tych 5 latach? Widzę że są tutaj fanki Depeche Mode :-)

Witaj, dokładnie tyle miałam jak poznałam swojego obecnie już prawie byłego męża... Udać się może ale tylko pod warunkiem, że uszanujesz jej młodość i jej potrzeby na nic nie będziesz naciskał... Tak jak ktoś tutaj napisał Ty jesteś już w tym wieku że za jakiś czas będziesz może chciał się ustatkować, a ona dopiero będzie wkraczać w dorosłość. Nie chcę mierzyć Waszej znajomość miarą mojego nieudanego związku, ale u mnie właśnie tak było, niestety byłam za młoda i mało dojrzała żeby dorośle ocenić co się wokół mnie dzieje, dałam zaplątać się w jego sieć, poddać temu co on chciał, zapominając zupełnie o sobie...

Gość Thrall
Okej, dziękuję za Twoją opinię Aga. Jeśli się zwiążemy, na pewno będę pamiętał by nie powtarzać błędów Twojego faceta.

To jest podstawa, wsłuchiwać się w potrzeby drugiej osoby, patrzeć momentami na świat jej oczami

Gość i znowu to samo
a ja mam 21 o on 16!!! i tu pewnie powiecie ze sie nie uda

Gość Thrall
Ja osobiście nie mam nic przeciwko związkom gdzie to kobieta jest starsza. A o szansach na powodzenie takiego związku nie będę się wypowiadał, bo sam nawet nie potrafię ocenić własnych/

Gość ona19kujawy
ja mialam 15 on 21 jestesmy teraz narzeczenstwem i bardzo nadal sie kochamy :) ja mam w tej chwili 19 a on 25 lat i za rok ślub - bo chcemy!!!!

Gość Thrall
switezianeczka, dzięki :-) :D

Gość gsdd
u nas jest 7lat -9miesiecy mija.

Gość gsdd
7lat różnicy,9miesiecy razem*

Gość U nas roznica jest
12 lat! Jestesmy razem 2 lata;) Wszystko ma szanse!;))

Gość Thrall
ona19kujawy, wielkie dzięki, podbudowałaś mnie tym :-) Życzę pięknego ślubu i dużo szczęścia na nowej drodze życia :D

Gość Jak myślicie
Dlaczego nie!

Gość Kolo20
Też mam taki problem! Ona ma 16 ja niecałe 21 lat. Jest między na dokładnie 4 lata i sześć miesięcy różnicy. Może wszystko byłoby wporządku gdyby nie jej ojciec, który jest upierdliwy do potęgi n! Ojcowie nie lubią chłopaków swoich córek. Mają jakieś widzi mi się nawet wtedy kiedy chłopak jest porządny, nie jakiś menel i nie zależy mu tylko na pyknięciu córki i zostawieniu jej! Takie życie!

Gość więcej pytań niż odpowiedzi
Przepraszam, że rozkopuję ten pogrzebany żywcem temat, ale może ktoś mi coś doradzi tej kwestii właśnie czy warto, jestem w takiej samej sytuacji jak autor, co myślicie właśnie o tym jak może wpłynąć na taką dziewczynę zmiana szkoły na srednia, to wkraczanie w dorosłość? czy to zależy od charakteru czy tak jest z reguły , że w tym wieku zmieniają upodobania? :) Pozdrawiam Serdecznie.