Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieSpokojnaaa

CIĄŻA?! BARDZO PROSZĘ O ODP

Polecane posty

Gość NieSpokojnaaa

Będzie to kolejny wątek z cyklu czy to może być ciąża. Wiem, że jest takich mnóstwo, że Wasze gdybanie nie pomoże, ale proszę Was jedynie o opinię. To mi pomoże. I proszę o nie zostawianie komentarzy że jestem nieuświadomiona i zabieram się do czegoś, czego nie powinnam. Zaczęłam pieszczoty z moim mężczyzną. Nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Ale było dotykanie się po genitaliach. Chłopak nie miał wytrysku, pojawiał się jedynie śluz. Mógł się tam przypadkiem dotknąć. Potem dotykał mnie. Ale nie wsadzał mi palca do pochwy, jedynie pieścił łechtaczkę i wargi sromowe, trochę między nimi. Za innym razem przy takich pieszczotach powinnam mieć dni niepłodne. Było podobnie. Potem było jeszcze parę razy, ale już po dłuższym czasie. Powinnam dostać okresu gdzieś z tydzień temu. Jest on nieregularny, ale ostatnio wahał się w okolicach cyklu 23 lub 27-dniowego. Teraz mija 34 dzień od ostatniego okresu. Przyznam, że zaczynam się niepokoić. Bywało też, że miałam 33-dniowy cykl, ale to było ponad pół roku temu. Nie potrafię zaobserwować śluzu, tzn. płodny od niepłodnego niewiele się u mnie różni. Nawet jeśli miałam dni płodne za pierwszym razem, a chłopak miał plemniki w śluzie na palcu, ale jedynie dotykał warg sromowych, może trochę je rozszerzał, to czy możliwe jest, że doszło do zapłodnienia? Bo mi wydaje się to mało prawdopodobne. Ale wybaczcie, troszkę zaczynam się niecierpliwić. Proszę BARDZO o Wasze opinie. Pozdrawiam

Gość stojąc pod wiatr
też mozesz zajsc;więc już kupuj ubranka:)

Gość NieSpokojnaaa
Szanse są minimalne. Prawda? Prosze nie stresowac mnie:(

Gość zulu gula ble ble ble
moim zdaniem to nerwy. w ciaze nie tak latwo wcale zajsc, zwlaszcza przy takich pieszczotach

Gość omnixxxxx
kup test. wszystkiego sie dowiesz w 2 minuty.

Kup test,ale raczej nie jesteś.Denerwujesz sie i dlatego nie masz miesiączki.Jak za każdym razem bedziesz mysleć ze jesteś w ciąży ,to w końcu urojonej sie dorobisz:O

Gość NieSpokojnaaa
Tez mi sie wydaje że nerwy działają, ale i tak raczej się nie zamartwiam. Tylko trochę, mam nadzieję że dostanę niedługo tego okresu. A może miałam cykl bezowulacyjny? Przecież pierwsze - na dobrą sprawę mi palca nie wsadził. Drugie- nie wiadomo czy miał śluz na palcu, trzecie - nie wiadomo czy nawet były tam plemniki:) Test zrobię jeśli jeszcze nie dostane w najbliższym czasie. Bardzo dziękuję za Wasze wypowiedzi.

jeżeli plemniki nie dostały sie do pochwy to nie może byc zapłodnienia.W śluzie przedejakulacyjnym moga być pojedyncze ale żeby było zaplodnienie to musza trafic do otwotu w szyjce macicy dostatac sie do macicy a nastepnie dopłynąć do jajowodu zeby zapłodnic jajo a to zeby to się stalo musi ich byc miliony bo kilka i tak zginie po drodze Wiec nie masz co sie obawiać

Gość NieSpokojnaaa
Wielkie dzięki. Jeszcze raz, tak na przyszłość. Wiem jak dochodzi do zapłodnienia itd, ale żeby kobieta zaszła w ciążę to zazwyczaj musi nastąpić wytrysk wewnątrz pochwy, tak?