Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolderka letnia

nie mam okresu , jak to?, pomocy!!! ciąża?????

Polecane posty

ok , rozumiem ale skoro nie wierzysz testom to uwierz lekarzowi, nie ma bata zeby nie zobaczyl ciaży na tym etapie, jak juz tyle czasu minelo od zblizenia

Gość kolderka letnia
dziewczyny ,czyli głupio isc teraz do tego samego ginekologa, pojde do innego sie upewnic bo sie naczytalam tutaj różnych przypadków

glupio to isc wogole jeszcze raz do lekarza bo bez sensu. mialas stresy ostatnio jakeis? moze to przez to ....i niepotrzebnie sie nakrecasz

Gość kolderka letnia
tak , mam ostatnio stresy , sprawa w sądzie i takie tam problemy rodzinne którymi bardzo sie przejmuje , ale kiedys tez mialam ogromne stresy i okres dostawalam reg.

hmm a teraz nie dostalas i tyle :) dostaniesz ja zapomniesz o tym :) a masz jakieś objawy ze okres sie zbliza?

Gość kolderka letnia
ciagle o tym mysle i sie boje ze to ciaza

Gość kolderka letnia
zawsze od polowy cyklu bola mnie piersi az do okresu i teraz tez mnie bola i są nabrzmiałe

łłłłłłłooooooooo to okres jak ta lala zaraz będzie :) zobaczysz :D jak chcesz to probuj może jakos go wywołać ;) zastosuj gorącą kąpiel np.

Gość kolderka letnia
no to plansza - jestes bardzo mila kobietka:) myslisz ze goraca kąpiel wywoła lub przyspieszy okres?

jedyne co moze Ci przysiepszyc okres to zrelaksowanie sie, rozluznienie i zapomnienie na chwile o tym okresie. wiem, ze ciezko Ci sie nie denerwowac ale uwierz ze stres moze jeszcze bardziej opznic wystapienie miesiaczki

ja wiem czy ja mila jestem ;) goraca kapiel powinna zadzialac mi pomogla np. meczyłam sie z bolami piersi i brzucha chyba ze 2 tyg i chyba tez mi sie tam delikatnie okres spoznial wiec wanna, gorąąąąca woda, 20 min w tej wodzie. a rano okres jak sie patrzy :D nie wiem czy to przypadek czy nie, ale czytalam gdzies ze to ponoc pomaga :) takie rozgrzanie organizmu.

Gość kolderka letnia
laviaa, nawet gdy zapomne o okresie ze sie spoznia to i tak mam stresy , sprawa w sadzie

Gość kolderka letnia
no to plansza , wiec wypróbuje ta kapiel:) moze pomoze mi:) i wiesz co , pobolewa mnie brzuch troszke takjak na okres zawsze to moze jutro juz bedzie

a no probuj probuj :) ja mowie, nie wiem czy to dziala, jest tu nawet na kafe topik o tym :D nio mała jak Cie brzuch boli i piersi to okres musi byc nie widze tu innej opcji , bedzie git 🌻 :)

Gość kolderka letnia
jak dostane ten upragniony okres to sie bede bardzo cieszyc i nawet niech mnie boli okropnie , jak co miesiąc byle by był okres czekam... "OKRESIE PRZYJDZ!!!!!!!!!!!!!!CZEKAM!!!!!!!!!!!"

nie wiem czy to tylko u mnie tak jest, ale ja mam czasem tak ze jak zaczyna sie robic cieplo to okres troszke mi sie rozregulowuje. W koncu organizm tez jest podatny na zmiany temperatury. Wiec moze u ciebie tez o to chodzi

ahh.. no i trzymam kciuki zebys dostala ten okres. wiem jak to jest, ja takie czekanie na okres wspominam jako koszmar

Gość kolderka letnia
no to moze to słonce tez mi opoznia okres, jak były te upały to sie opalałam,a do tego stres ... hm..

Gość kolderka letnia
trzymajcie kciuki za mnie zeby okres sie pojawil , jak cos to napisze czy dostalam