Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 blond_1

Jaki kolor paznokci dla blondynki??

Polecane posty

Go艣膰 blond_1

Jestem blondynk膮 o niebieskich oczach i nie pasuj膮 mi kolory typu czerwien itp. Musz臋 miec jasne. Do tej pory malowa艂am sobie paznokcie na r贸偶owo, per艂owo i bezbarwnie. jaki jeszcze kolor polecacie? no oczywiscie do r膮k i do n贸g.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kamczatkaa
pomaranczowy-kocham! uzywalam jak bylam blondi i uzywam teraz jako szatynka. idealny jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondynahoho
ok, a jaki kolor do p臋pka i szparki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamczatkaa
oczywiscie tam to tylko blondynkowaty:-D

Udost臋pnij ten post

zgni艂膮 ziele艅 proponuj臋. pasuje do wszystkiego :) szczeg贸lnie do psiochy blondynki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamczatkaa
ewentualnie moze byc ktorys z odcieni brazu, najlepiej brunatny, swietnie zimituje grzyba;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondynka:)
boo偶e.. jacy wy ludzie jeste艣cie beznadziejnie chamscy ;) pyta si臋 dziewczyna zwyczajnie, chyba ma prawo?! te偶 jestem blondynk膮 i mo偶e nie mam problemu z dobraniem sobie koloru paznokci, ale s膮dz臋 偶e brunetki te偶 maj膮 czasami takie problemy, jak ka偶da kobieta ;) kolor w艂os贸w w og贸le nie wp艂ywa na inteligencj臋 dziewczyny, a za te wszystkie s艂ita艣ne idiotki kt贸re specjalnie farbuj膮 si臋 na blond po prostu si臋 wstydz臋. tyle mam do powiedzenia, a poza tym ludzie kt贸rzy sraj膮 na blondynki - bo idiotki - sami s膮 durniami, je偶eli wierz膮 w takie co艣 ;) dzi臋kuj臋, pozdrawiam wszystkie m膮dre blondynki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie pierdol chcecie tylko lask
a to moze jeszcze mamy doradzic jaki kolor gaci ma nosic? no na boga, ludzie, uzywajcie wlasnych glow :O

Udost臋pnij ten post

Dlaczego czerwie艅 Ci nie pasuje? Co ma w og贸le kolor w艂os贸w do koloru lakieru? :D Jak masz jasne w艂osy to nie oznacza 偶e musisz si臋 ubiera膰 i malowa膰 w jasnych kolorach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm............................
Ja jestem blondynk膮 o zielonych oczach, a paznokcie maluj膮 jak chce. Czerwie艅, niebieski, ostatnio bardzo lubi臋 ciemny zielony, nie przepadam za jasnymi kolorami, chyba, 偶e francuski. I nigdy si臋 nie zastanawia艂am nad tym w kontek艣cie do.. w艂os贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 344444444444
jak maluje na turkusowo to myslisz ze do czego gp dobieram chyba nie do oczyani wlosow: co ma lakier do koloru wlosow oczu czy skory?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manikjurzystka i stylistka
oj a艂torko nie sluchaj ich! ja ci doradze! jestem wyuczona manikjurzystkom i stylistkom. Niestety nie mam dla ciebie dobrych wiesci. Tobie, jako bl膮dynce (btw. witaj w klubje!) pasuja tylko, powtarzam TYLKO! jasne kolory, takie jak napisalas- jasne roze i berze :O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jollanda
a kurwa to ma, ze wlosy maja okreslona tonacje, tak jak skora i zeby podkreslic , anie przycmic swojej urody nalezy dobierac kolory zgodnie ze swoim typem kolorystycznym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jollanda
manikijurzystka, czy jak ci tam- ale za to jestes skarajnym przypadkiem analfabetyzmu :O byk na byku, wstyd!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 344444444444
czyli turkusowy jest dla KOSMIT脫W?:D zolty dla CHINCZYKOW?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jollanda
tja..turkusowy dla kosmitow-zdecydowanie:D wiesz , to ze ktos ma np brazowe oczy nie oznacza , ze ma sie malowac brazowym cieniem, brazowa kredka i tuszem, do tego braz paznokcie- coz za plytkie myslenie, to troche bardziej skomlikowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 344444444444
no bardzo skomplikowane wielkami roznica czy blondynka czy brunetka ma turkusowe badz zolte paznokcie u jednej wyglada ladnie u drugiej oblesnie? dziwne nie widzialam zeby czerwony wygladal zle u kogokolwiek bo to klasyka wiec niewiem o czym mowisz:D ze niby ma racje ze czerwien nie pasuje blondynkom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GoskaMalgoskaLu
Ja uwielbiam 偶ywe kolory. Szczeg贸lnie zielony :) A najlepiej z jakim艣 kolorowym wzorkiem, tak 偶eby je o偶ywi膰 :) Znalaz艂am taki wz贸r: http://szpargaly.pl/uroda/serduszkowy-balonik/ Co o nim s膮dzicie? Na zdj臋ciu wygl膮da fajnie :)

Udost臋pnij ten post