Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajghoiafhgiugr

czyw przymiezalniach

Polecane posty

Gość ajghoiafhgiugr

jak sie jupuje stanik to sie przymieza? przecierz ktoś moze zobaczyc popowiedzcie jak to jest

Gość ajghoiafhgiugr
kupuje*

Gość dziewczyna z dolnego śląska
można przymierzyć stanik. :o

Gość dziewczyna z dolnego śląska
a jak będziesz mieć szczęście to zaoferują ci również szybki seks w przymieżalni

Gość ajghoiafhgiugr
a wy przymierzacie? a jak ktos przypadkiem wejdzie?

Gość ale brednieee
jessu dziewczyno....chcesz kupić stanik bez przymierzania?! Jak sie martwisz, ze ktos wejdzie to mierz na bluzkę... P.S.Masz dysleksję/dysortografię czy pijana już jesteś?

Nie da się kupić stanika bez przymierzenia. Normalnie przymierzam. Jak ktoś wlezie to co najwyżej zobaczy mój goły cyc i pewnie mu będzie bardziej głupio niż mnie. Zreszta kto ma wejść? Raczej kobieta, bo nie wiem, co miałby robić facet w pobliżu przymierzalni w sklepie z bielizną. Baby mam się wstydzić?

Gość dffddddddd
stanik można majtek nie;/ o co ci chodzi

chyba tylko w malych butikach mozna przymierzać na gole cialo....w normalnym sklepie nikt na to nie powinien pozwolic wiadomo dlaczego.....

Gość ajghoiafhgiugr
bo ja jeszcze nie kupowałam...

Gość ale brednieee
Kabel i reszta... nie wiem jak Wy ale ja KAŻDĄ sztukę bielizny, mierzoną czy nie ZAWSZE przed uzyciem piorę...:P

kablu... stanik trzeba mierzyć na gołe ciało. Na bluzkę to nie to samo. Stanik musi dobrze leżeć, być wygodny i dobrze wyglądać pod bluzką. Majtek nigdy nie mierzę. te od kostiumu kąpielowego zakładam na swoje majtki. Zresztą one zawsze mają taką plastkową wkładkę.

Gość ja majtki przymieżam na swoje
majtki

Qwertz ...w duuuużych sklepach sa przymierzalnie mało intymne;) i nie zawsze sa podzielona na damskie i męskie ;) A jeśli adafafsda czy coś tam tak bardzo się cyka to niech idzie na zakupy z koleżanką/siostrą/matką....albo chłopakiem...nie dość,że popilnuje to i doradzi ;)

pierwszy raz uzywasz ja w przymierzalni bez szans na wypranie ....po tuzinie kobiet ktore przymierzaly przed toba... ale tak jak wyzej napisalem nie jestem kobieta wiec sie nie znam ;)

kabel -> Ty jesteś mężczyzą? stanik sie mierzy normalnie, w każdym sklepie i dużym i malych butikach, nie da rady kupic stanika bez mierzenia majtki - nie - wiadomo dlaczego, zresztą nie wiem kto by chcial mierzyć gatki :P

Gość wazzelinka
o jejku przeciez to tylko cycki nikt nie ma grzyba na cyckach etc co innego z majtkami chociaz ja zawsze przymierzam nawet majtki przed zakupem :P

Gość ale brednieee
A to o staniku to chyba miało być do mnie a nie kabla :P

sorrki Kable USB :) zresztą jak kupujesz bieliznę to ją najpierw pierzesz zanim założysz, nie?

Gość OOoOoLIIIIBVjjjaaa
A mi kabel USB ale o co Ci chodzi ?:P przymierzam np stanik .. to muszę go ubrać czy jest dopasowany i w sumie nie brzydze się po innej kobiecie no bo czego ..grzyba na cyckach nie miała;p bielizna to co innego fuuu majtek w ogole nie powinno sie mierzyć a niektóre tak robią;/

Hmmm.... nie wiem... może ja po prostu nie mam takiego problemu. Zawsze się mogę odwrócić w strategicznej chwili do ściany. A później, jak już będę w staniku i ktoś mi wlezie, to zobaczy tyle, ile by zobaczył np. na basenie.

Gość w przymierzalniach sa kamery
:p

heheh tylko mnie nie zjedzcie :D....nie mam takich problemow gaci nie przymierzam wiem jaki mam rozmiar i widze towar ..tyle mi wystarczy i zawsze trafiam :D

Na dobrą sprawę jeśli pójść tym tropem, to po zakupie butów powinno się je odkazić. Podobnie z resztą odzieży. W końcu prawdopodbne, że wcześniej ktoś to już mierzył. I nieważne, czy to spodnie, koszula, sukienka... Higiena to podstawa, ale nie wolno popadac w przesadę.

ojjj... to pierwszy stanik dziewczyny :) autorko -nie przejmuj sie, zawsze możesz przymierzyć na cienką koszulkę, a jak ktoś ewentualnie wejdzie - to moim zdaniem nie ma sie czego wstydzić -ale możesz sie odwrócić do scieny- jak ktoś tu już poradził

Gość ajghoiafhgiugr
dzięki dziewczyny :)

Jeśli w przymierzalniach są kamery to to jest nieetyczne. Ale mam to gdzieś. Nie robię tam nic podejrzanego. A jeśli kogoś kręci, jak sobie biust w staniku układam, albo zapinam spodnie na wdechu, to to jest jego problem:P

Gość wazzelinka
kto ci kurde wejdzie do przymierzalni to po pierwsze a po drugie nie ma takiej osoby ktora by cyckow nie widziala wiec sie nie przejmuj hihi