Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindzia82

Zrezygnowalam z pracy i nie mam nowej...

Polecane posty

Gość kindzia82

Wczoraj zlozylam wymowienie w pracy... i nie nie mam nowej i w nie wiem jak ja sie teraz z tym pozbieram... Z jednej strony jestesm zadowolona z decyzji z drugiej nie jestem pewna... czy ktos byl w podobej sytuacji...

Gość kolizja
Spoko, znajdziesz coś. A jak nie, zawsze możesz wyjechać do UK, tam popracować i odłożyć, wrócić i znowu szukać czegoś fajnego

Gość kindzia82
Ja jestem w uk.. w londynie.. pracuje (bo mam miesiac wypowiedzienia) na nocnej zmianie, tylko i wylacznie.. .to co mnie najbardziej dobijalo... jakis pomysl co tu innego moglabym robic... bo sie pogubilam

ja byłam w takiej sytuacji i tylko miesiąc szukałam nowej, uważam że czasem trzeba zaryzykować :)

Gość kindzia82
Moze za bardzo sie przejelam tym co napisala moja menager... ze jest zawiedziona ze odchodze.... tylko mna jakos sie nikt tam nie przejmowal...

Gość olllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa
to nie moglas jej powiedziec ze chcesz zostac ale na dziennej zmianie?teraz bedzie ci ciezko znalezc prace bo na wakacje zjezdza sie duzo studentow

Gość telefele
napisz co robisz i jak ci sie pracuje na tej 3 zmianie?!ja jestem z USA.

Gość
ja byłam w takiej sytuacji... szukam pracy do dziś a minęły już 3 lata :(

Gość
nie no, żartuję :) znalazłam pracę w ciągu miesiąca i to w Polsce :p tak więc nie przejmuj się, poradzisz sobie

Gość kindzia82
nie ma dziennej tylko zmiany, i tak trzeba pracowac nocki bo wszystko zalezy od grafiku.... na poczatku mi sie podobala praca na nocce.. udalo mi sie duzo nauczyc ale od jakis 3 miesiecy to jest bez produtywna praca na maxa...