Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graczka

PES

Polecane posty

Gość graczka

[ptrzebuję spolszczenia do PES 5 ma ktoś może jakiś link bo nie mogę w google nic znaleźć a jak już to nie chciało pobrać

Gość graczka
miało być potrzebuję ;P

Gość graczka
właśnie to mi się nie chce pobrać wyskakuje coś takiego W razie braku reakcji, poniżej znajduje się link: ale nie ma żadnego linku poniżej

Gość **..**
jak ci to wyskoczy to wcisnij GŁOWNY SERWER :) i chyba ci sie wtedy pobierze :P

Gość graczka
już pobrałam i co z tego jak sie otworzyć nie da wyskakuje jako nieznany plik i co mam z tym zrobić

Gość graczka
kurcze już nawet jak wcisnę pobierz to wyskakuje jako nieznany plik i jak zapisze na kompie i chcę to otowrzyć to się pyta przez jaki program a jak wezmę zeby w necie szukał to nic nie ma

Gość graczka
dobra pobrałam zainstalowałam tego win coś tam pobrałam spolszczenie i jak to zainstalować teraz? wogóle pierwszy raz widzę taki program jak go sie obsługuje

Gość graczka
no tak otwiera się w tym programie

Gość graczka
no juz utworzył się folder na pulpicie

no i teraz najgorsze przed tobą, ja tu ci nie pomogę: instrukcja: *Pomocy, czyli jak to wgrac: Zasady: 1.Zrob kopie zapasowa pliku e_text (?:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 5/Dat...) 2.Jesli nigdy niemiales stycznosci z wgrywaniem czegosc do gry, to popros kogos bardzej obeznanego. 3.Nieponosze konsekwencji za jakiekolwiek szkody. 4.Plagaiatom mowie stanowcze NIE! Musimy poiadac: -DKZ Studio (www.pro-evo.pl) -Spolszczenie, ktore znajduje sie w folderze "Spolszczenie by kcma v.3.0 1.Wlacz DKZ Studio, a nastepnie w gornym panelu po lewej stronie "File/Open file..." ("Ctrl + O"). 2.W otwartym, nowym oknie wyszukaj pliku "e_text" (?:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 5/Dat...). 3.Teraz widzisz w glownym oknie rozne pliki, ktore musisz zastapic w ten sposob: w gornym panelu wybierz "Edit/Import/Import All Files". 4.W otwartym, nowym oknie wyszukaj folder ze spolszczeniem (?:/Spolszczenie by kcma v.3.0/Spolszczenie), zaznacz i kliknij "OK". 5.Teraz powinno trwac podmienianie plikow, poczekaj chwile... Teraz wlacz gre i sprawdz, czy prawidlowo wgrales plik. *6.Jesli gra sie wylancza, musisz skopiowac zapasowy plik "e_text" do folderu "?:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 5/Dat...", a nastepnie przeczytac raz jeszcze, uwaznie instrukcje, po czym przystap do wgrywania. PS. Spolszczenie wychodzi co tydzien/dwa, wiec napewno pojawia sie kolejne wersje!