Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZODI

ciaza a moze choroba ????

Polecane posty

Gość DZODI

nie spalam jeszcze ze swoim chlopakiem,ale robilismy rozne rzeczy.....zastanawiam sie teraz czy moglo byc ze jakims sposobem mialam kontakt z jego sperma na poscieli- tylko czy plemniki bylyby zdolne dotrzec tak daleko zebym mogla zajsc w ciaze ???? Zaczelam sie nad tym zastanawiac poniewaz w zeszlym miesiac mialam plamienia zamiast okresu, z reszta moze i byl to okres tylko malo obfity- nie umiem chyba tego ocenic no i w tym miesiacu mam tak samo. O ile w maju myslalam ze moze byc to tylko taki wstep do 'wlasciwej miesiaczki' to teraz zaczelam sie obawiac ze cos sie dzieje.....inna mysl ktora mnie naszla, to taka, ze moze to objaw jakiejs choroby ? jak myslicie ? prosze, niech ktos odpowie ! wybieram sie do gina ale zanim to nastapi chcialam sie Was zapytac o zdanie bo chyba umre od tej niepewnosci :(

Gość DZODI
plamienie zamiast okresu byc objawem problemow hormonalnych? nie wiem czy to cos zmienia ale juz od kilku miesiecy mam rozregulowane miesiaczki......

Gość schokoladeee
DZODI- ile ty masz lat??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Plemniki z poscieli:-d :-D :-D :-D :-D :-D

Gość DZODI
tasmo klejąca dzieki za te slowa, bo juz zaczynalam swirowac.... niby prawdopodobienstwo ze to ciaza jest baaaardzo niewielkie, ale ja sie tego tak boje ze, logiczne argumenty niekoniecznie do mnie docieraja...... to b.mozliwe ze to hormony wlasnie.