Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka134

Powaznie

Polecane posty

Gość Lilka134

Moj facet stwierdzil,ze jestes 'ciasniutka' Dziwi mnie to,bo mialam wczesniej pare kontaktow seksualnych.Czy zawsze juz bede hm.... ciasna?

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no to chyba dobrze, że jesteś ciaśniutka

Gość Lilka134
No dobrze.Chodzi o to,czy juz zawsze taka bede.Heh glupie pytanie,ale myslalam wczesniej,ze to sie z czasem zmienia

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
może Twój facet ma dużego, to znaczy grubego

Gość Lilka134
Tzn ma wiekszego niz moj poprzedni partner.I co teraz??heh,to znaczy ze za niedlugo juz nie bede taka ciasniutka?

kontakty seksualne, nawet intensywne nie wpływają na \"rozluźnienie\" cipki na dłużej, już raczej po porodzie ale też nie zawsze, ciesz sie dziewczyno bo to zaleta a nie feler :)))

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
częste to nawet zapobiegają rozlużnieniu bo przecież cały czas ćwiczysz mięśnie...tak mi się rpzynajmniej wydaje. A po urodzeniu dziecka może być problem. wiele kobiet cierpi na tę przypadłość...ponoć ćwiczenia mięśni pochwy trochę niwelują luzy.

Może być tak że masz bardzo grubą błone dziewicza ktora została częsiowo przerwana i ona powoduje ze wejscie jest ciasne Niech on delikatnie wchodzi żeby jej całkowicie nie rozerwać a tak dla przypomnienia cwiczyc mięsnie Kegla nie zaszkodzi.

Gość normalna rzecz
jestes młoda i nie rodziłaś to masz ciasną. Urodzisz to będziesz miała pipsko jak Teksas.

Gość Lilka134
Jego poprzednie partnerki,nie byly takie 'ciasne'a byly w podobnym wieku jak ja.Nie chodzi o to,ze mnie lub jemu sie to nie podoba.Ciekawa bylam tylko,kiedy to sie zmieni,czy bedzie tak juz zawsze:)

Gość nie wierzę własnym
oczom, na początku sądziłam, że mam zwidy!!!! koleś opowiada Ci o sowich byłych partnerkach? i to jeszcze o takich sytuacjach?? chorzy jestescie jacyś czy co?? rozumiem szczerość, itd, ale chyba nie spodziewasz się w takim razie, że Twoje sprawy intymne i szczegóły antomiczne umkną uwadze kolejnej laski która z przperoszeniem bedzie chciał przelecieć??? nie cierpię gówniarstwa...ja mam na tyle szcunku do swojego byłego i do tego co nas łączyło, że nie opowiadam o tym swojemu oboecnemu, to byłoby podłe! zastanów się dziewczyno poza tym coż bywa sie lub nie bywa ciasniutkim jak to nazywasz...są różne budowy anatomiczne...a pzos tym ja jestem ciasna tylko wtedy gdy nie jestes dostatecznie podniecona, więc może w tym problem???

Gość Lilka134
Wiesz...chyba rzeczywiscie masz racje!Jego zachowanie jest troszeczke nie w porzadku:(Nie przyszlo mi to do glowy,ze potem on bedzie swoim przyszlym(jesli takie beda)Opowiadal o mnie i Naszych kontaktach seksualnych.Prawda jest taka,ze wiem wiele o Jego poprzednich

Gość szkoda ze wczesniej o
tym nie pomyslalas, o On poczul pewne przyzwolenie..ale kurcze w powaznym zwiazku nie omawia sie takich rzeczy, naprawde proponuje z Nim pogadac na ten temat... zycze powodzenia:]i mam nadzieje, ze koles przemysli sprawe...jest nie fair

Gość Lilka134
On z pewnoscia stwierdzi,ze nic zlego nie robi,ze to normlane.Ale szczerze mowiac,to moj poprzedni facet,tez co nieco mowil mi o swoich bylych.Ja nie uwazalam tego za cos zlego.Teraz doszlo do mnie to,ze on pewnie mowil o mnie swojej obecnej kobiecie.Rzeczywiscie to jest troche niedojrzale