Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PB

PŁASKI BRZUCH !!!

Polecane posty

Gość PB

Dziewczyny juz za 2tyg wakacje, czas pokazania się w strojach kąpielowych, a tu lipa ( mówie za siebie) Fałdki na brzuchu!!! Co zrobić żeby sie wyrobić w dwa tygodnie??? Czy macie swoje sprawdzone sposoby? Diety? ćwiczenia? Kosmetyki? Nie wiem, co kolwiek, pomóżcie!!! Ja zaczełam taki plan od soboty: 1. Codziennie biegam o 6 rano na czczo 2. Gdy biore prysznic ,,oblewam" mój brzuch zimnom wodą 3. Stosuje kremy antycalulitowe i wyszczuplające 4. Jeżdze na rowerze 5. Dużo chodze, spaceruje 7.Robie brzuszki około 200 dziennie 8. Zakupiłam sobie pas vibratone 9. Nie jem żadnych fast-foodów, słodyczy, makaronów, ziemniaków, chleba, praktyczie same owoce i warzywa 10.Pije dużo wody, zielonej, czerwonej herbaty Pomyślałam musze wziąśc sie za siebie!!! Chociaż nie wiem czy 2 tyg cos osiagne, chciałabym. Zastanawialam sie czy dołaczyc do tego chociaż 1 lub 2 razy w tyg pływanie, ale nie wiem jeszcze. Za tydzien wyjeżdzam, zaczne uprawiać siatkę i jazde konną. Może to też cos da... Pozdrawiam i z góry dziękuje za rady:)

Gość w dwa tygodnie tego nie
zrobisz... fajnie jednak, ze cos roisz, i na pewno wiekszosc z Twoich dzialan przynisie pozytywne efekty, ale dopiero po dluzszym czasie, poza tym liczy sie systematycznosc uwazam za zbyteczne stosowanie kremow wyszczuplajacych, wiadomo, ze ni dzialaja, o samo te antycellulitowe... cellulitowi mozna zapobiegac, ale nie pozbywac sie, no chyba, ze droga operacyjna... rowniez te pasy to najgorszy wynalazlek jaki znam, gdyby dziallaly nikt nie chodzilby na silownie, nikt nie stosowalaby treningow itd.. ale zycze powodzenia:]

Gość SAE
zależy jaki masz ten brzuch! czy bardzo gruby, czy cellulit! wpisz w google 6 weitera i zacznij to cwiczyć! co prawda te ćwiczenia trwają 42dni, ale podobno po tygodniu widać efekty. Przy takich ćwiczeniach na pewno coś stracisz! A masz tam cellulit? jeśli nie, to lepiej używaj kremy wyszczuplające a nie cellulit rower nie działa w dużym stopniu na brzuch-ale dobrze, ze jeżdzisz!

Gość chyba szostka weidera
to raz, a po drugie jesli masz obtluszczony brzuszek srednio pomoze, ta szostk jest na wzmocnienie miesni, a nie spalanie tluszczu..