Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweeeeeee24

mam problem,poradzcie

Polecane posty

Gość eweeeeeee24

co myslec jak z jednej strony kolega ktory mi sie podoba mowi np ze uwielbia,ze bedzie szczesliwy jak nie dam mu zyc itp,a z drugiej pisze tekst typu ze przytulał sie do kolezanki i mowi ze ma chec przytulenia..smieszny problem jak cholera:(

Gość eweeeeeee24
poradzcie cos:(z jednej strony mi zalezy ale z drugiej nie wiem co myslec

Gość eweeeeeee24
próbuje w jakim sensie??/

Gość hem hem
wydaje mi sie ze chce wzbudzic zazdrość.... zapyaj czy do wszystkich kolezanake tak bardzo lubi sie przytulac??

Gość próbuje próbuje
próbuje?? próbowac można tort.. oncza to , że koleś jest niedojrzały, i tyle, nie ma innego wytłumaczenia i nieważne o co mu chodzi, dorosły koles by takich rzeczy nie gadał... proponuje dać sobie spokój, co powie następnym razem? moja kumpela spotykała się keidyś z facetem ktorybył o 11 lat starszy, wydawałoby się więc, że powinien być dojrzały, też pierdzielił takie farmazony, ąz w końcu wymyślił, że sprawdzi ją inaczej kupił kwiatki przyszedł, mówił, że jest fajna itd.. ale że woli być jej przyjeielem, chociaż lubi się przytulac do niej, całowac itd... laske to zabolało, tym bardziej, że za 30 minut koles wrócil i poiedział, że zartował, że chciał ją sprawdzić..laska się wkurzyła, i o była jego ostatnia próba jeśli jests dojrzałą kobietą nie zawraaj sobie głowy gówniarstwem...co to znaczy koos próbowac?? to chore!!!!

Gość ale problem
jak może Ci zależeć na takim kolesiu, to jakiś dzieciuch

Gość eweeeeeee24
eh kurcze,niby potem jak napisalam ze nielubie sie dzielic i ze bede musiala odpuscic to z chytrym usmiechem spytal czy oddam go w rece innej.jejku zalezy mi na tym chlopaku ale nie chce znow cierpiec.ma 21 lat:(