Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sugar_girl

Ile jeść kcal by chudnąć 2kg tygodniowo?

Polecane posty

Gość brzydka tłusta samotna
zazdrosna i zakompleksiona kiełbaśnica z ciebie!!! Nigdy nie schudniesz i całe zycie przesiedzisz przed komputerm wpierdalając chipsy!! żal mi ciebie tłusta swinio..

Gość agnieszkaem
tobie tez nie sluzy widac bo towje komenty mowia same za siebie ;P

łap chipsa,przy tych 3 paczkach,które zeżarłas podczas ostatniego kwadransa ,jeden nie robi róznicy,lap:Da co tam,chytra nie jestem:)

Gość brzydka tłusta samotna
uważajcie bo sko9ńczycie jak ja - 100 kg żywej wagi! :classic_cool:

Gość agnieszkaem
ale mendzisz

Gość ja waże 50 kg a mam 170 cm
wzrostu i jestem bez jakichkolwiek wyrzeczeń szczupła. ty za to nigdy taka nie bedziesz bo takie jak ty zawsze zaczynaja 'od jutra' a te jutro nigdy nie nadchodzi... i nie musze byc mila skoro ty sama sie do tego nie poczuwasz i obrazasz innych!!!

Gość agnieszkaem
szkoda ze nie mozesz mnie zobaczyc heheh do mnie to jestes pała

doskonale was rozumiem,pokrzyczcie ,minie atak i znowu poczujecie się dobrze:DTak bywa jak sie jest na diecie,czytalam:D

Gość bo sama jestem jednym wielkim
kompleksem ktorego nie da sie zajesc!! sugar_girl baleron z ciebie jest i takim baleronem pozostaniesz.. pogódź sie z tym

Gość agnieszkaem
kolezanko dla mnie jedzenie nie jest problemem a juz pytanie twoje ile mozna schudnac i ile kalorii ble ble ble porazka to chyba ty masz problemy, widac ze zazdrosna jestes hehehehehehehhehe.Ok napisz jeszcze cos obrazliwego podbuduj sie

hahahahahahaha,heheheheheh,dajcie sobie na wstrzymanie,meliske wypijcie i bedzie cool,sciskam serdecznie

Gość agnieszkaem
pa smarkuuuu powodzenia na twojej dietce i zacznij ja w koncu a nie wciaz zadajesz pytania-rusz dupe to schudniesz

Gość oczywiście grubasku
bedziemy trzymac kciuki za sukces

czy gruby człowiek to gorszy czlowiek--bo cały czas wyzywacie mnie od baleronow,grubasow? ja czuję sie wspaniale ze swymi 8 kg nadwagi ,o was tego powiedziec nie mozna:D:D dziekuję za trzymanie kciukow 👄

Gość nie tylko ty jedna mi
przeszkadzasz. Za grubym dupskiem zaden facet na ulicy sie nie obejrzy i ty dobrze to wiesz dlatego sie chcesz odchudzac. bo jakby faktycznie tak bylo ze kochasz te swoje sadło to byś zadnej diety nie zaczynała... a tu prosze 8 kg w miesiac MUSISZ schudnąc

Gość lululululluull
a czy szczuply czlowiek to glupi czlowiek??Cofnij sie wczesniej do twojego pieknego topiku i sprawdz ze ty zaczelas...co to za slowo spizdzaj...hehehhe

Gość lululululluull
A Fat Cat to co???czyz przezd chwila nie napisalas tam ze psy za nia ganiaja bo same kosci...czy szczuply ktos to zly ktos???Odpowiedz sobie sama na twoje pytanka

czy musze schudnąć ? no prosze Cię :D:D ważne czy chcę:D juz się tak nie złośccie ,bo złośc pieknosci szkodzi a wy,jak widac,nie macie czym szastać 🖐️ nie odbiegajcie od tematu,przeczytajcie temat i odpowiadajcie na wlasciwe pytanie.No chyba ,ze chcecie jeszcze ulzyc swej frustracji i troszkę mnie powyzywac,to prosze slicznie :)

jesli chodzi o fat Cat-nie podoba mi się,same kości ale nie padły wyzywiska,w ogole nie ma co porownywac z waszymi epitetami:D:D wyluzujcie bo majtochy zabrudziecie i kto bedzie je pral ?:D

Gość MUSISZ to twoje słowo
12:34 sugar_girl Musze zgubic ok 8kg i mam na to 1 miesiac. Czy komus sie udalo? ile powinnam jesc? 500-600kcal? Mam zamiar cwiczyc 30min dziennie. 'musze' to twoje pierwsze słowo... rany... nie dośc że gruba i chamska to jeszcze tępa...

muszę bo chcę a nie że Ty mi kochana każesz :D To net,nie masz własciwego dystansu do tego co tu sie dzieje,poluzuj bo ci żyłka pierdząca peknie :D koniec dyskusji.teraz tylko na temat,oka?:D 🖐️

Gość a po co chudnąc skoro
tak dobrze Ci z ta 8 kilogramowa nadwaga....

cytuje " nie dośc że gruba i chamska to jeszcze tępa..." ciebie ,nawet oceniac nie będę bos nie warta tego:D:D