Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sugar_girl

Ile jeść kcal by chudnąć 2kg tygodniowo?

Polecane posty

Gość to tylko net sugar girl
wiec lekarzu ulecz sie sam i zastosuj swoja wlasna rade zeby nabrac dystansu

piszesz"nic nie jesc" ? eee,odpada,chcę wazyc 50 kg,nie 58 ,nigdy się nie odchudzałam to na tysiaku powinno spaść.

Gość Piś
Ja 2 dzień na diecie 500 kcal juz 1 kg za mna;]

500 ? to głodówka ,nie wytrzymam.Ok ,idę na pyszne lasagne,narzeczony zrobil do potem dzięki za rady 🖐️

Gość lululululluull
i dupa rosnie hahahahha

Gość życzliwaaa
zamiast sie kłócić ruszyłybyście tyłki sprzed kompa i wsiadły na rowerek albo choć na spacer sie ruszyły, to by chyba przynioslo lepsze efekty. :classic_cool:

Gość Polaczek
Do please polaczku: mialem odpowiedziec wiec ogolnie tylko moge Ci pwoiedna snaidanie mozesz jesc wszystko(tzn nie mam na mysli sloyczy ifast foodow) co chesz najlepiej jakbys jakie platki zjadla po prostu i np kromke chcleba z szynka z indyka np pozniej co 3 h nie moege Ci podac ile czego bo musi to sie pokryc zapotrzebowaniem kalorycznym okej sa: jogurty naturalne, maslanki, kefiry, warzywa(najlepiej surowe, ewntalunie na parze w malych ilosciach poniewaz indeks glikogemiczny wzratsa) na obiadki jakie piersi z kurczaka moga byc ryby , chleb razowy jedz zamiast bialego nie uzywaj masla , twarozki so swietne najlepeij na noc jeden serek wiejski jakis owoce w umiarkowanych ilosciach ,kobieta nie powinna jesc po 18-19 no chyba ze trenuje na rozbudowe masy miesniowej:P ale tak ja pisalem na www.sfd.pl poczytaj w dziale odzywianie sprawdz swoje zapotrzebowanie i tabele kaloryczne pozrawiam :)

Gość Polaczek
a aktywnosc ficzyzna jest wazna i pamietaj jak np biegasz(jezdzisz) to przez pierwsze ok 30 min spalanie taknki tlusczowej jest znikome dopiero potem rusza caly proces

Gość Piś
Jaka głodówka . Juz drugia raz na tej diecie. I 0 efektow jojo (Co tydzień dokładałam 100 kcal)

Poprostu oczom nie wierze!!!! Rano zalozylam ten temat i caly dzien mnie w domu nie bylo, a teraz wchodze na kafe i widze ze jakas podla baba sie pode mnie podszyla!! Mo ostatni post jest z godz. 13:12 a pozniej juz nic nie pisalam. Jak to mozliwe ze ktos sie pode mnie podszyl?! przeciez mam zaczernionego nika??? no jakkkk????????

Gość no jak ano tak
że w nicku zamiast litery "l" jest "I"! :classic_cool:

Gość 13 lat
MAM 13 LAT. JESTEM DZIEWCZYNĄ. WAŻĘ 59,8 KG I MAM 161 CM. JEŚLI BĘDĘ JADŁA 500 KCAL DZIENNIE I ĆWICZYŁA 30 MINUT TO MOGĘ SCHUDNĄĆ? JEŚLI TAK TO ILE? NP. W TYDZIEŃ ILE?

Gość gość
Ja schudłam 9 kg w dwa miesiące. Dieta 1100-1200 kcal dziennie i godzina cwiczen... niestety dalej został brzuszek. Jak sie z nim rozprawic ?