Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwa kochanaka

czy mozna kochac dwoch mężczyzn jednoczesnie?

Polecane posty

Mam meza ale poza tym spotykam sie z innym facetem od 2 lat. Zawsze myslalam ze kocham mojego meza, dopluki nie pojawil sie ON. Probowalam zakonczyc zwiazek z kochankiem, ale zawsze to do mnie wrcalao, nie moge o nim zapomniec, jest dla mnie prawdziwym przyjacielem, uwielbiam z nim rozmawiac, czuje sie przy nim potrzebna, kochana. A moj mąż z koleji nie jest zlym czlowiekiem, tylko nie czuje sie przy nim jak kobieta, zaniedbuje mnie i spedza ze mna malo czasu, ale mimo wszystko nadal cos mnie przy nim trzyma. Czy to mozliwe ze kocham ich obydwoch? A moze tak naprawde kocham meza, a ten drugi to tylko zauroczenie, oderwanie sie od nudnej rzeczywistosci, chec poczucia ze ktos mnie potrzebuje, zachwyca sie mna, dba o mnie. A moze kocham tylko kochanka, a maż to tylko przywiązanie, przyzwyczajenie, wspolne wspomnienia... To glupio wszystko brzmi...ale naprawde nie wiem sama co o tym myslec, co robic...

Gość ale niech zgadnę...
nie masz pracy, prawda?

mamj prace...a jakie to ma zanczenie ?

Gość dfdfdf
powinnas wyzucic slowo "moze" ze slownika swojego i wtedy problem sie rozwiaze sam

nie wydaje mi sie zeby to cos wyjasnialo;)

Gość takie że chyba ci sie nudzi
;) może powinnaś zająć się czyms poważniejszym:O I zastanowić się, po co w ogóle mąż? kochac można wiele osób i każda inaczej tylko że jak się kogos kocha, to nie szuka się konataktów z innymi osobami, zwłaszcza jak sie wie, że te osoby się nam podobaja, fascynują nas, żeby tej osoby nie ranić. Więc albo jesteś bardzo głupia i masz ubogą wyobraźnię, albo nie kochasz męża.

prosilabym jednak o rade kogos kto juz byl w podobnej sytulacji i mam wiecej pojecia o tym co napisalam. Kochanek, nie byl kochankiem od zawsze, poczatkowo byl tylko kolega, dobrym przyjacielem, nigdy nie myslalam o nim jak o facecie...ale sie stalo, a co sie stalo to sie nie odstanie. Takie rady typu: lepiej nie spotykac sie z osobami ktore nas fascynuja to juz "musztarda po obiedzie":)

Gość niesety nie ma tutaj wielu
kurew, więc raczej ci nie doradzą:D

Gość
Wyjedź z mężem na wspólny urlop i po powrocie nie wracaj już do kochanka.

Gość nieszcześliwa kochanka
pierd**** jakbyscie wszyscy byli idealni i nigdy nie popelniali bledow w zyciu

Gość Berberyssa
ja chcę z Tobą pogadać, mam podobny problem

Gość Berberyssa
tylko że ja ciągle z tym walczę. z żadnego nie mogę zrezygnować ale nie chcę też zdradzić męża

Gość Berberyssa
nie wiem skąd się to bierze, każdy z nich jest przecież inny

Gość kakowanka
witaj nieszczęśliwa kochanko ja mam podobnie do ciebie i też nie wiem czy to tylko zauroczenie i czemu skoro mam męża myśle o innym choć próbowałam zapomnieć może za mało czasu spędzam z mężem nie wiem ale jest mi z tym źle tu nikt ci nie doradzi ani cię nie zrozumią oni potrafią tylko krytykować bo nigdy nie byli w takiej sytuacji a tak nie można jak się na czymś nie znam nie krytykuje proste a pisanie że jesteś kurwa bo zdradzasz nie rozwiązuje problemu ja wiem że źle robie ale nie wiem jak to zakończyć i kogo wybrać chyba nie da się kochać 2 na raz po prostu albo mąż nas zaniedbuje a my musimy non stop czuć się kochane i potrzebe albo mąż to nie ten a prawdziwa milość istnieje i zawsze znajdzie czlowieka

Gość Berberyssa
każdy z nich daje nam coś innego, dlatego tak trudno wybrać jednego...

Gość matros
kokowanka, ty wiesz co są kropki i przecinki?

Gość nieszcześliwa kochanka
kakowanka i berberyssa, dzieki za wsparcie dziewczyny, milo wiedziec ze nie jestm sama z tym problemem. Bardzo ciezko mi z tym zyc, i wiem ze musze cos z tym zrobic. Chcialabym zeby ulozylo sie miedzy mna a mezem i wiem ze wtedy latwiej bylo by mi zostawic tamtego...no bo nie oszukujmy sie, jak kobiata czuje sie spelniona w zwiazku to nie szuka pocieszenia u boku innego mezczyzny. Ten mezczyzna daje mi to, czego nie zapewnia mi moj mąż. Z jednej strony mecze sie z tym i rozsądek podpowiada, zakoncz to ale z drugiej strony on jest dla mnie taka nutka nadzieji na odrobine szczescia, pozawala mi wierzyc ze jestem komus potrzebna, ze ktos za mna szaleje i teskni. Od strony mojego męża moge o tym niestety tylko pomarzyc:( Nie zaluje ze zdradzilam, bo te piekne chwile spedzone w nim na zawsze pozostana we mnie i nikt mi tego nie odbierze...zaluje tylko tego ze wpakowalam sie w taka idiotyczną sytulacje . nie jestem tego typu kobietą, ze potrafi prowadzic podwojne zycie, i przyjmowac to jako normalną kolej rzeczy. Ja wiem ze to jest zle, i ciagle mysle jak to rozwiazac...A wy jak sobie z tym radzicie?

chyba wiem o czym piszesz i cie rozumie .idzie mi podobnie:(( .wiem ze kocham ich obu ,obydwoje maja cos w sobie ze sie na wzajem wypelniaja i azem stanowia ta calosc jaka mi brakuje nie pisze tu o sexie .chodzi mi bardziej o \"samego czowieka\" o jego uczucia zainteresowania o jego humor o jego zachowanie itd tez nie iwem jak to zakonczyc . wiem jedno dalej tak nie moge nikogo krzywdzic i ja tez juz nie potrafie