Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaa

tatuaz a rozstepy

Polecane posty

Gość agnieszkaaaa

mam pytanie.chlopakowi porobily sie straszne rozstepy na przedramionach i jest tym zalamany. mysli o tatuazu aby to ''zamaskowac'' mam pytanie mozna zrobic tatuaz na rozstepach?mi sie wydaje ze nie bardzo ale prosze o szczera odpowiedz pozdrawiam

Gość agnieszkaaaa
pryszcz to ty jestes nie masz ochoty odpisywac to strzala

jestem troche wieksza od pryszcza :D dla mnie to glupota robic sobie tatuaz na rozstepach po po pierwsze rozstepy czasami zanikaja a po drugie widac je jeszcze bardziej przy tatuazu jako biale pregi. serio. poza tym nie wieadomo gdzie jeszcze bedzie mial rozstepy. np pod kolanem.tam tez sobie zrobi tatuaz? rozstpepy rzecz ludzka,mozna sobie albo laserowo je usunac albo sie z nimi pogodzic.

Gość honey_m
mam zrobiony tatuaz i obawiam sie wlasnie rostepow zeby nie popsuly mi wzoru..co do Twojego chlopaka mam duzo watliwosci,poniewaz skora na rostepie jest bardzo delikatna ma inne zabarwienie i moze sobie narobic tylko problemow,ale powinnien zapytac w dobrym studiu zeby udzielili mu rady. pozatym niech sie nie martwi,moj chlopak ma mega rozstepy na ramionach takie glizy od ćwiczenia i naprawde nikt na niego nie patrzy jak na dziwoląga. jest facetrem nie musi miec nieskazitelnej skory bez przesady. ja nie widze problemu