katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 Hej , ide za niedługo do lekarza po moje pierwsze tabletki. jakie bierzecie? zaznaczę ze nie chciałabym skutków ubocznych jak np tycia itd dużo się słyszy o yasminelle ,dziewczyny chwalą ale jest tez dużo sk, ubocznych :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 nie ukrywam ze zalezy mi na tym zeby nie przytyć bo i tak mam lekką nadwagę :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiara22 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 Ja biorę Logest i jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulek23 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 ja brałam cilest przez ostatni miesiąc, piersi obolałe, chyba mi rosną po tym :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 ja włąsnie sie boje bo nigdy nie brałam . jak mi jakieś przepisze to kupuję 3 opakowania bo jade do irlandi do pracy . boję się ze mi nie przypasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonella* Napisano Czerwiec 15, 2008 a ktore sa w miare przystepnej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jsdhsad Napisano Czerwiec 15, 2008 w irlandi nie jest przypadkiem antykoncepcja za free?w uk jest wiec sie lepiej dowiedz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jsdhsad Napisano Czerwiec 15, 2008 polecam novynette, ok 30 zl za opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 nie wiem czy jest , ale wolę tu bo tam sie nie dogadam w tak ważnych sprawach. ja myslę o jakiś tabletkach do 50 zł , zeby były skuteczne i bez sk. ubocznych. cena nie gra roli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 a ile kosztują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalisja 21 Napisano Czerwiec 15, 2008 40 zl za opakow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 to po cenie widzę ze już są z tych lepszych. moje kolezanki biorą jakieś za 30 zł i tyją po 15 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 małżeństw się rozwodzi 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 Yasminelle - 40 zł. Co co solarium - ja chodzę, ale bardzo umiarkowanie i wyłączam lampy na twarz. Biorę tabletki już kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 wiesz...boję się tego ze jak wyjadę to mi nie przypasują tabletki, bede sie zle czuła czy tyła i co w tedy? nici z współzycia z ukochanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 LOGEST Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 LOGEST Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalisja 21 Napisano Czerwiec 15, 2008 katarzyna jak bedziesz sie zle czuła biorąc tabletki to je odstawisz i pojdziesz do ginekologa i przepisze ci inne , dopasuje ci najodpowiedniejsze dla twojego organizmu, ja przed regulonem brałam nowyonette i czułam sie bardzo zle , byłam ospałą i niemialam ochoty na seks i tyłam i mialam okropne pryszcze na plecach , wiec natychmiast je odstawilam i poszłam do gina i przepisał mi regulon i jest ok , jezeli tobie tabletki niepodpasują i je odstawisz to przeciez są gumki , mozna kochac sie z gumka w dni nieplodne , albo kochac sie z gumka i wycofac czlonka przed wytryskiem , jezeli tak bardzo sie boisz , zanim zaczniesz brac inne tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 wiem wiem . tylko ze ja kupuję w ciemno tab. na 3 miesiace bo jade do chłopaka do irl i dlatego boje sie co bedzie gdy bede musiała je odstawi c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak będziesz musiała Napisano Czerwiec 15, 2008 je odstawić, to zaczniesz zabezpieczać się w inny sposób.... ja mogę też polecić cilest... nie jest drogi (kosztuje niecałe 20 zł.)... nie miałam żadnych skutków ubocznych, oprócz tego, że trochę mi urosły piersi... nie jakoś diametralnie, rozmiaru stanika nie zmieniłam, ale (w moim przypadku) wreszcie zaczęło być je widać... wcześniej brałam yasmin i tego nie polecam, przytyłam po nim, jakoś nie strasznie 3 kilo, które od razu poszło sobie, jak tabletki odstawiłam, ale czułam się po nim strasznie... jednak nie powinnaś się sugerować naszymi wypowiedziami, bo każdy organizm inaczej reaguje na tabletki... najlepiej jakby Ci lekarz zrobił badania, a nie przepisywał w ciemno, bo może być różnie... mój mi właśnie tak ten yasmin przepisał i to był ostatni raz., kiedy go odwiedziłam... potem polecona lekarka zrobiła mi badania i wyszedł cilest... biorę ponad rok i nie narzekam... ale to ja, a nie Ty... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccedynia Napisano Czerwiec 15, 2008 TAK DOKLADNIE , KAZDA KOBIETA MA INNY ORGANIZM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 dziękuję za dobre rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie basia tylko ketoprom 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 W sumie to zależy od organizmu, ale na mnie też cudownie działa cilest. Wszystkie pryscze mi poschodziły, a naprawde miałam ich pełno. Teraz moge sie wreszcie cieszyc głądką buzią :) Czasem pobolą nie tzytzki, ale nieksazitelna twarz mi to rekompensuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2016 W tak ważnej sprawie to trzeba koniecznie zrobić badania. Znajdź dobrego lekarza i on na pewno tobą pokieruje. Trudno jest stwierdzić w pierwszym mies czy tabletki pasują bo są te 3 mies przystosowawcze kiedy organizm musi się przyzwyczaić. Ja co prawda po Belarze nie miałam od razu żadnych skutków ubocznych, a po innych miałam. Zwłaszcza cilest mi nie pasował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2016 Apap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2016 Ja brałam Diane-35 i czułam się po niej okropnie. Nigdy więcej takich katuszy. Zmieniłam lekarza i teraz mam inne tabletki po których rewelacyjnie sie czuje.Zawieraja naturalna pochodna progesteronu i jak twierdzi mój lekarz maja byc dla mnie bezpieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2016 Te tabletki o których piszesz sa okropne. Ja tez je brałam niby na wyregulowanie okresu. Nie dosc ze samopoczucie okropne to jeszcze po odstawieniu okres nadal nieregularny.Teraz mam Belare i jak na razie wszystko jest w najlepszym porządku. Do tego jeszcze cera mi sie znacznie poprawiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2016 Ja dodam, że to tego wszystkiego w koncu z tymi tabletkami wygrałam z bólem miesiączkowym. Dziewczyny warto szukać odpowiednich tabletek dla siebie bo jest to możliwe i nie słuchajcie, że zawsze po nich sa skutki uboczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2016 Mi też tak kiedyś lekarz powiedział i ja niemądra męczyłam się. Jak już maż nie mógł ze mną wytrzymać zmieniłam lekarza. I cud!! /przepisał mi nowe tabletki z naturalną pochodną progesteronu i wszystkie dolegliwości minęły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Napisano Grudzień 4, 2019 Microgynon <-- biorę od 5 lat, brak skutków ubocznych (brak tycia, złego samopoczucia) - Są tanie i skuteczne Mam 25 lat i nie zaszłam w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roma Napisano Grudzień 31, 2019 Dobrze dobrana pigułka to podstawa. Mnie doktor przepisał vibin i bardzo dobrze się czuję, nic nie tyję i czuję się bezpieczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach