Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paooolaaa.

pytanie o studia-architekture...

Polecane posty

Gość paooolaaa.

mam pytanie odnosnie tych studiow, czy jezeli nie mam specjalnych zdolnosci plastycznych to ma to jakies wieksze znaczenie? Czy utrudniloby mi to studiowanie??

Gość w takim raziew te studia
nie maja sensu... To podstawa!

Gość paooolaaa.
ja umiem rysowac itp, malowac i lubie to robic ale poprostu nie mam takich zdolnosci zeby sie wybierac na ASP...chodzilam kiedys do szkoly plastycznej...ale nie jestem jakas artystka a architektura wnetrz bardzo mnie interesuje...czy to az taki duzy problem?

praktycznie cale studia opieraja sie na zdolnosciach plastycznych... tam chyb akazda dziedzine artystyczna zaliczasz. tak mi si ewydaje

Gość paooolaaa.
tak, wiem...ale czy jesli nie jestem specjalnie uzdolniona to ma to wieksze znaczenie? Co jesli zapisze sie na kurs rysunku przed studiami?? Myslicie ze taki kurs duzo daje?

Gość musisz miec wyobraznie
przestrzenna i b.duze zdolnosci rysunkowe, wyczucie bryłu, koloru. Na ASP ida albo zupelnie zapaleni arysci, albo tacy, ktorzy nie maja pojecia o matematyce, konstrukcjach itd

Gość kurs scie wycwiczy
ale nie doda zdolnosci, musisz je miec.

Gość paooolaaa.
mam wyobraznie przesptrzenna, umiem rysowac ale nie mam jakihs wielkich zdolnosci to wszystko... nie wiem czy ktos mnie zrozumie...np moje rysunki sa mala realne, jak rysuje konia to jest to kon, calkiem ladny ale nie wyglada jak prawdziwy, tak samo z ludzka twarza itp...umiem ale nie powala to...