Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dove......

Chcę się oczyścić czyli 10- 14 dniowa dieta oczyszczająca

Polecane posty

W zeszłym roku skończyłam technikum farmaceutyczne i do lutego tego roku jeszcze pracowałam ale nie mieliśmy z mężem z kim coreczki zostawić i na razie jestem z małą w domku ale czasami strasznie mi brakuje takiej odskoczni jak praca. Mam nadzieję że w przyszłym roku za czymś się ruszę bo chcielibyśmy posłać małą do przedszkola. A TY co porabiasz???

Smacznego :) Ja mam teraz najdłuzsze wakacje w życiu bo w tym roku wybieram się na studia, więc startuje dopiero w październiku :) do tego czasu moge robić co tylko zechce :)

wyniki matur są 30 czerwca a lista osób przyjętych na studia 14 lipca wiec troszke musze jeszcze poczekac :)

znam to czekanie ja miałam egzaminy w czerwcu a wyniki miałam dopiero ostatniego sierpnia Jak mi maluszek zaśnie to idę zrobić ten piling chyba dodam do niego troszkę oliwki...co myślisz???

Oliwke mozna dodac :) Ja sobie czasem dodaje oliwe z oliwek :) A dieta nowojorska to dieta wysoko białkowa. Ja stosowałam tą z dodatku do joya. Efektem była utrata 6kg w 2 tyg :)

Jojo to plus 3kg niecałe, ale każdy miałby jojo kto zaczalby jesc po diecie 3500kcal dziennie w postaci slodyczy,ciastek, chipsow itp.... Ogólnie byłam kiedyś na podobnej diecie, tez sporo schudłam,ale jojo nie wystapilo bo nie obzeralam sie po diecie tylko jadłam normalnie, tym razem jednak "pozowlilam sobie" jesc wiecej bo to byłam nad morzem, to u chlopaka itp

zeby sie oczyscic moja droga to trzeba wiecej czasu niz 10-14 dni. dobre oczyszczenie powinno prowadzic do trwalej zmiany nawykow zywieniowych, takich zeby sie nie zasmieciac. podstawa to duzo blonnika i wody. duzo jarzyn, owocow ale z zaznaczeniem, ze sezonowe albo mrozone, grub kasze i brazowy ryz i kapusta kiszona. kapusta jest dobra na watrabe, blonnik z kaszy, brazowego ryzu, otrebow albo platkow owsianych skutecznie oczysci kiszki. woda pomoze wyplukac toksyny. warto wypic szklanke piwa codziennie wieczorem bo to dobre dla nerek a weekend z rana kieliszek wodki. oczywiscie lepiej by bylo codziennie ale szkola, praca, lepiej nie isc pod wplywem .. wiem jak to brzmi ale w dawniejszych czasach tak wlasnie zalecil lekarz mojemu pradziadkowi no i ten zyje juz 105 lat. dodam, ze pali fajke codziennie ale nie papierosy bo to wiecej chemii niz tytoniu. zyje w dobrym zdrowiu i ma czwarta zone.

lady to ile powinna trwać taka dieta??? czyli to co wymieniłaś jest wszystko w planie podanym przeze mnie no oprócz piwa i wódki;)))

dobra ja już po skakance teraz hula-hop i piling a potem śniadanko:))) jelinka a Ty co tam dzisiaj zjadłaś dobrego??

do konca zycia :D prawde powiedziawszy jak bedziesz jadla malo miesa (najgorsze kurczaki bo maja duzo hormonow) i nieskoprzetoworzone produkty (zadne gotowce, jogurty procz naturalnych, rozne zarcie w proszku) to organizm sam dojdzie do ladu ze soba. po prostu podstawowa zasada to nieprzetworzone a jesli juz to jak najmniej.

Ja dzis zjadłam musli z mlekiem i kanapke z serkiem ;) Zawsze jem duzo z rana i potem do wieczora ciezko mi wytrzymac :)

no te slodzon to zbyt zdrowa nie sa. pol jogurtu to cukier. lepiej zjesc naturalny z lyzka miodu czy dzemu. a najlepiej ze swierzymi owocami chociaz niektorzy uwazaja, ze owoce powinno sie jesc oddzielnie.