Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dove......

Chcę się oczyścić czyli 10- 14 dniowa dieta oczyszczająca

Polecane posty

Proponuję topik z dietą oczyszczającą. Trwa 10- 14 dni. W pierwszych 2- 3 dniach je się tylko warzywa owoce i pije się świeżo wyciśnięte soki z warzyw i owoców. Dnia 4 wprowadza się 0,5 l fermentowanych produktów mlecznych (kefir jogurt naturalny maślanka). Od dnia 6 wprowadzamy grube kasze, brązowy i dziki ryż otręby. Od dnia 8 chudy ser (10 dkg). Od dnia 10 wprowadzamy porcję ryby lub chudego mięsa drobiowego. Ja zaczynam od jutra.Może ktoś się przyłączy??? Zapraszam:)))

Hej! Właśnie przeczytałam artykuł o tej diecie na stylistce pl. Też się zastanawiam. Nie jest taka zła. Tylko ja szukałam takiej 3-dniowej oczyszczającej- najpierw w pierwszy dzień kefir, w drugim soki a w trzecim warzywa. Nie słyszałaś o niej może. Nie mogę znaleźć artykułu. Pozdrawiam

słyszałam o różnych dietkach oczyszczających ale w sumie cokolwiek wiem tylko o tej i zaczynam od dziś:))) Ktoś się przyłączy??? :))) Dziś same owoce i warzywa no i oczywiście sporo wody i herbatek zielonej i czerwonej no i do tego troszkę ruchu. Z moją kondycją kiepsko i zacznę pomalutku i stopniowo po 5minut na skakance i hula- hop i codziennie lub co dwa dni będę zwiększać o minutkę:))) No to jak oczyszcza się ktoś ze mną???

słyszałam o różnych dietkach oczyszczających ale w sumie cokolwiek wiem tylko o tej i zaczynam od dziś:))) Ktoś się przyłączy??? :))) Dziś same owoce i warzywa no i oczywiście sporo wody i herbatek zielonej i czerwonej no i do tego troszkę ruchu. Z moją kondycją kiepsko i zacznę pomalutku i stopniowo po 5minut na skakance i hula- hop i codziennie lub co dwa dni będę zwiększać o minutkę:))) No to jak oczyszcza się ktoś ze mną???

Ja sie chetnie dolacze, choc mam nieco inna dietke ;) Od dzis startuje z dietka 600kcal w tym glownie owoce,warzywa i nabiał. Po ostatniej dietce po ktorej tak ladnei schudlam caly tydzien sie obzeralam i dzis na wadze znow 64kg ;( A za 2 tyg wyjezdzam nad morze i musze wazyc 59kg!!! Do mojego odchudzanka dochodza balsamiki, peelingi i cwiczenia ;) Moze zaczniemy razem A6W??

Cieszę się że nie będę pisać sama:))) Kiedyś też myślałam o ograniczeniu kalorii ale do 800 i jakoś mi nie wyszło:P Ja głównie chciałabym coś zrobić z dolnymi partiami ciała z brzuszkiem nie mam problemów a ponoć skakanka dobrze robi na nogi a hula- hop....mam nadzieję że przy nim pozbędę się boczków. Ja też ostatnio sobie pozwalałam ważę troszkę mniej bo tak między 55 a 56 kg ale moje marzenie to znów 52. A Ty ważyłaś już kiedyś tyle co teraz chcesz osiągnąć czy tak poporostu wyznaczyłaś sobie cel??

ale wiesz co w sumie mogę spróbować tą 6W. Co mi szkodzi:))) A masz jakiś jadłospis do tej Twojej dietki??? czy będziesz starała się sama liczyć kalorie???

jaki ma sens chudy ser? wszystko co dobre w serze zostaje w serwatce.

Konkretnego jadlospisu nie mam,ale jem mniej wiecej tak,ze rano jem musli z mlekiem, potem zazwyczaj truskawki i moze cos bialkowego dorzuce od czasu do czasu typu ser bialy lub rybka no i oczywiscie jakies warzywka. Daze do 50kg i faktyczeni nigdy tyle jeszcze nie wazylam,za to wazylam 2 lata temu 54kg i wygladalam juz calkiem niezle wiec to jest moj pierwszy cel :) Mam nadzieje,ze uda mi sie zrzucic zbedne kg do 1 sierpnia, przynajmniej do tych 55kg.... To co, od dzis A6W?

a po za tym jeszcze nie słyszałam o takiej diecie żeby jadło się w niej tłuste czy półtłuste sery

Razem na pewno damy radę:))) a u Ciebie jak z kondycją??? Będziesz ćiwiczyć coś jeszcze oprócz tej 6??? Jaki masz typ figurki???

Aha a tak wogole to mam 165cm wzrostu :) A Ty?? I tez moim glownym problemem sa dolne partie ciala choc brzuszek pozostawia wiele do zyczenia,ale on zazwyczaj chudnie mi dosyc szybko i ladnie, a uda, lydki i tylek czesto wogole nie chudna :( Przez pierwszy tydzien postaram sie jezdzic po 1h na rowerku tak jak to robilam do tej pory, bede cwiczyla A6W i hula-hop :) Mam nadzieje,ze to wystarczy. A w akcie desperacji zwiazanym z moimi udami kupilam sobie vichy lipometric bo niektorzy twierdza ze kilka cm sie traci. Efekt utrzymuje sie niby tylko miesiac ale wlasnie na wakacje chce miec piekne nogi ;)

Ja mam 173 cm:))) i moim problemem też są głównie uda i upa za to łydki mam strasznie chude i mam nadzieję że przy skakance troszkę wyrobię na nich mięśnie. Ja niestety nie mam aż tyle czasu na ćwiczonka:((( ale chyba i tak bym nie dała rady z moją kondychą. A jak długo już się smarujesz tym Vishy?? Bo kiedyś też nosiłam się z zamiarem kupna tego kremu ale jakoś jestem sceptycznie nastawiona

Dopiero 4 dni i jak na razie to mogę jedynie powiedziec ze slicznie pachnie, ma swietna konsystencje i pieknie sie wchlania. Moja skóra jest po nim gladziutka :) Ale pewnie po kazdym nawilzajacym by byla gdybym smarowala sie nim 2 razy dziennie jak to trzeba robic w przypadku vichy ;)

Wspomagacze... hmmm... sama nie wiem....kiedyś kupiłam sobie BIO- CLA z zieloną herbatą ale chyba za krótko go brałam żeby móc mówić o jakichś efektach. Chyba że kupię sobie chrom bo jestem chora na słodycze :O są moją zmorą chociaż ostatnio i tak jest lepiej niż jakiś czas temu

2 razy dziennie się trzeba smarować??? to chyba kremik szybko się skończy bo mało go tam jest nie??? A Ty masz zamiar stosować jakieś wspomagacze???

Moja zmora tez sa slodycze, zreszta moja zmora jest prawie wszystko :) Potrafie jesc jak glupia, kompletnie bez opamietania i potem sa tego takie efekty że tyje w zastraszajacym tempie. Myslalam juz nawet o preparatach typu thermal pro, ale nie wiem czy jest sens sie az tak truć dla ladnej sylwetki i wydawac tyle kasy :/

Podobno ma wystarczyć na conajmniej 2 tyg,ale zobaczymy jak to jest w rzeczywistosci :)

Ja smaruję się zwykłym balsamem i jak jestem systematyczna to skóra też jest mega wygładzona:))) A jakie stosujesz pilingi??? Jakieś specjalne kupne czy coś domowego???

a jak sie robi ten piling do słyszałam o nim ale jakoś nigdy nie wypróbowałam. Jaki jest na niego przepis???

Zawiera w sobie efedryne, wiec w sumie to prawie jak narkotyk. Na mnie dzialal bo nie chcialo mi sie jesc i cwiczylam,ale kosztuje kolo 150zł i strasznie zasmieca organizm. Nie wiem czy jest sens do tego wracać, ale boje sie moich wiecznych atakow obzarstwa

Ja robię go tak: 2 lyzki kawy mielonej zalewam wrzatkiem i potem odcedzam te fusy, wsypuje do jakiejs miseczki i dodaje cynamon, imbir, czasem sól termalną i żel pod prysznic. Wszystkie mieszam i masuje tym ciałko :) Niedawno zrobiłam go mojej mamie i jest nim zachwycona :)

Dziś na pewno wypróbuję ten piling:D Wiesz wydaje mi się że nie ma sensu się truć tym preparatem. Efedryna jest silnie działająca i chyba szkoda na to zdrowia tym bardziej że potem jak go odstawisz to znów możesz rzucić się na żarełko i zacząć tyć. Może lepiej poćwiczyć silną wolę :P chociaż wiem po sobie że czasami jest trudno. A może spróbuj lepiej na słodycze ten chrom a na całą tresztę jakiś błonnik albo coś takiego. A ile masz latek???

No wlasnie wiem,ze nie ma sensu go uzywac,ale kusi kusi :) Cwicze swoja wole zeby go nie kupic ;) juz od ponad 3 miechow ;) A latek mam 18, a Ty?