Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pekniete serce

tylko on

Polecane posty

Gość pekniete serce

ten ktorego kocham , jest w zwiazku z inna, nie potrafie sobie z tym poradzic:( nie moge o nim zapomniec przez to jestem sama, albo moze nie chce o nim zapomniec, nie wyobrazam sobie ze moglabym byc z kims innym, co robic:(

Gość pekniete serce
tylko, ze to trwa juz 5lat, wyjechalam do innego miasta i nic to nie dalo, teraz wrocilam i jest jeszcze gorzej:(

Gość pekniete serce
nie, nie jest dla mnie idealny, widze jego wady i zalety pamietam jeszcze jak czesto doprowadzal mnie do szewskiej pasji:) a mimo wszystko chce tylko jego,....rany pewnie jestem zalosna, nie...:(

Gość pekniete serce
szkoda tylko, ze nieszczesliwie podczas gdy ja cierpie on jest w szczesliwym zwiazku z naprawde sympatyczna i ladna dziewczyna. nie wiem juz co ze soba zrobic...

Gość pekniete serce
no i to mnie najbardziej boli- tak, ale wtedy sie nie zdecydowalam, chociaz szalalam za nim, nie zdecydowalam sie, nigdy sobie tego nie wybacze:(

Gość pekniete serce
spytasz czemu, ano on rozrywkowy, wesoly chlopak a ja taka niesmiala myszka, zle sie czulam wsrod jego znajomych, calkowicie inne swiaty, ale ciagnelo nas do siebie jak nie wiem co, moze powinnam wtedy dac nam szanse , ale zwyczajnie sie balam teraz sama juz nie wiem czego

Gość pekniete serce
jesli mazna wiedziec, pisze z kobieta czy mezczyzna?

Gość mam to samo....
tyle ze ja pojechalam za nim dalekobo az do innego kraju w nadziei ze ziszcza sie nasze plany a tu niespodzianka on i dziewczyna a mowil inaczej tak szybko jak pojechalam tam tak szybko i wrocilam do domu i co i tez ciagle mysle nie moge zapomniec ciagnelo nas do siebie mowil ze bedziemy razem a tu taki obrot sprAWY Ja chcialam on chcial i mimo to nic nie wyszlonie wiemczy z nia jest szczesliwy dziwnie na mnie patrzaljak mniezob moze sie nie spodziewal spotkania ...przepadlo wiem jedno nigdy nikogo tak nie pokocham

Gość pekniete serce
:)

chyba jedyne co nam zostalo to zyc z tym ...dalej:( dobrze rozumiem cie autorko, ja sie zakochalam od pierwszego wejrzenia totrwa juz 2 rok i co? nadal nie moge sobie z nikim ulozyc zycia

Gość pekniete serce
niestety musze juz isc, mam jutro egz, musze wczesnie wstac, zyczcie mi powodzenia chociaz w tym jednym. Potworku dzieki, ze mnie wysluchales:)milej nocki

Gość pekniete serce
ok obiecuje, ale ty tez badz:)

Generalnie - jestem singlem. Ale od prawie 20 lat żyję sobie w nieformalnym związku. I dobrze mi z tym :) Nie mówię,że zawsze jest sielsko-anielski, ale ogólnie jest ok :)