Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wbrew pozorom

Zagranica jest trudniej poznac fajnego faceta

Polecane posty

Gość wbrew pozorom

mi sie wydaje ze za granica a szczegolnie w UK jest trudno poznac fajnego wartosciowego faceta/ partnera zwlaszcza ze wiekszosc obcokrajowców traktuje Polki jak zabawki sexualne nawet tacy czesi czy słowacy do Polek podchodza jak do łatwych panienek a nie wszystkie przeciez takie jestesmy !!!!!! wolni Polacy w Anglii to tez jakies dziwne przypadki albo paracocholicy , pijacy, babaiarze a nawet byli kryminalisci reszta fajnych Polakow na emigracji ma zony/ dziewczyny samotnosc mi juz coraz bardziej doskwiera a tu nie ma jak kogos poznac .... :-(

Gość hmmm czy ja wiem
za granica faceci szybciej zaprosza na randke, a czy traktuja jako obiekty seksualne, to chyba na ogol cecha facetow, traktuja cie tak, jak im na to pozwolisz.

Gość bo za granica
nie ma fajnych facetow ;)

Gość zalezy gdzie sie obracasz
jesli chcesz zawierac wartosciowe znajomosci w klubach lub pubach, no to masz racje ... lepiej "okrecac sie" w lepszych srodowiskach

Gość jakkatam
a ja mysle, ze to w polsce faceci bardziej sie czaja i sa zakompleksieni, za granica o wiele latwiej nawiazuje sie znajomosci, a faceci chetniej podrywaja, zapraszaja na randki i nie maja takich wygorowanych wymagan co do wygladu jak faceci w Polsce.

Gość ale jacy chetnie zapraszaja
na randki ??? ja naprawde nie wiem o jakich facetach ty piszesz o murzynach i tym podobnych mulatach czy ciapatych ??

Gość jakkatam
nie pisze o zadnych Murzynach ani ciapatych, no chyba ze was tylko tacy podrywaja, bo oni wszystkich podrywaja.

hmm zgadzam sie bardzo trudno jest kogos spotkac normalnego!!!! JA mieszkam w Irlandii..... Teraz obecnie mam partnera!! ale wczesniej hahahah same beznadzieje sie do mnie kleily... alkoholicy kryminalisci albo poprostu debile

Gość jakkatam
w Polsce nie mialam powodzenia, a tylko w tym tyg poznalam 2 facetow, ktorzy chca sie ze mna umowic :P aha BRYTYJCZYKOW

Gość moze ci brytyjczycy
chca cie tylko przeleciec :-P dla nich polka to nie jest atrakcyjna kandydatka na stała partnerke

a ty kurwa jarusiu zostaniesz prawiczkiem do konca zycia ,bo nawet taka polska dziwka cie nie zechce p.s. juz staja sie nudne te twoje tępe teksty:O

jarus wyżywa sie na damskiej czesci kafeterii ,bo musi sobie sam sprawiac przyjemnosci natury seksualnej,bo nawet taka -jego zdaniem-"polska dziwka" nie chcialaby miec z nim nic do czynienia... chlopcze wyjdz z tej kafeterii ,trzepania sobie, a zobaczysz ,ze zycie mozna polubic;) pozdrawiam

Gość jakkatam
pewnie przeleciec tez mnie chca, hehe, ale nie rozumiem dlaczego nie mieliby nas traktowac jako material na partnerke, mialam 2 powaznych facetow Anglikow i znam wiele poslko-brytyjskich par (przy czym polska strona to zawsze kobieta, niestety nasi panowie nie ciesza sie powodzeniem za granica)

jarusiu smutne to jest na pewno twoje zycie ciekawe kto by mogl z kims takim jak ty wytrzymac

Gość jakkatam
Tak to sobie tlumacz, jesli cie to czyni szczesliwym.

nie rozsmieszaj mnie jaroslawie z tym szanowaniem hahhaah:D:D:D tak sobie tłumacz brak powodzenia

Gość ty prymitywie Jarek84
umiesz tylko wyzywac innych a twoje teksty pełne sa nienwisci i chamstwa do ludzi a szczegolnie kobiet ty załosna kreatura co całymi dniami przesiadujesz na kafe bo nie masz pewno pracy i zadnych znajomych i wyzywasz sie na innyc kobiatach bo zadna cie nie chce nawet dotknac

Gość przeciez nic nie widac
chcecie czy nie za granica macie opinie latwych tanich puszczalskich

Gość ty prymitywie Jarek84
całymi dniami i nocami siedzi ten psychiczny prymityw na kafe i wyzywa ludzi bez powodu wyzywa ludzi ktorych nawet nie zna i nie widzi sam masz problemy ze soba i same kompleksy

wyobrazam sobie,ze jarus to taki grubasek, siedzacy caly dzien przed kompem,bo oczywiscie jest bezrobotny, nie ma nic innego doboty, tylko wypisywanie swoich beznadziejnych tekstow na kafe,ktory zniszczy kazdy normalny temat, bo wypisuje swoje prymitywne teksty wez czlowieku wyjdz z domu i zajmij sie soba,zgnijesz przed tym kompem, w najlepszym wypadku spotkasz jakiegos homoseksualiste i stworzysz z nim szczesliwy zwiazek, chociaz w tym momencie wydaje mi sie to za duzym szczesciem jak na typa twojego pokroju :O

Gość do jarka_84
umawiasz sie??? ,żeby sam sie przekonać jakie jesteśmy??? ale pewnie od razu odpowiedz bedzie na NIE!!!

Gość olaolaoalaoala1988
Mam 20.lat. pracowalam w hurtowni w UK. Brzydka nie jestem mam stalego chlopaka z ktorym nawet jeszcze nie sypiam i przez mysl mi nie przeszlo by sie z kims przespac. Mysle,ze to sa przykre uogolnienia. Niektore sie puuszczaja, ale jest wiele porzadnych i uczciwych dziewczyn.

Gość hahano
i teraz pozostal ci tylko wal z koldry

Gość no wlasnie jarus
teraz jestes sam i nikt cie nie chce

Gość olaolaoalaoala1988
mysle jarejk,ze jakas paniena sie puscila i ciebie to zranilo. Biedaczek.

Gość merlinka.
Bo niestety wiekszosc facetow szuka teraz latwego seksu, a nie powaznego zwiazku. Teraz jestem z wartosciowym facetem, ale przed nim poznawalam samych plytkich i pustych osobnikow. Jedna rada: nie przyjmujcie zaproszen od facetow, tylko dlatego, ze zwrocil na was uwage. Badzcie mile, pokazcie, ze macie takze swoje zycie i fakt, ze facet was zaprosil na spotkanie nie jest dla was najwiekszym szczesciem. Nie osaczajcie faceta wasza osoba, a bedzie dobrze:)

Gość aiiiiiiiiiiiiiii
a ja przytylam,w polsce bylabym skazana na posmiewiska ,samotnosc i krzywienie geby wybrednych osobnikow,pomimo ze daleko mi do prawdziwej otylosci,jaka nieraz widze na tutejszych ulicach.Tu mam szanse poznac faceta,ktory chce powaznego zwiazku,tylko trzeba odsiewac ziarno od plewu i nie leciec w ramiona pierwszego lepszego ktory sie nawinie,staroswieckie metody dzialaja,jak ktoremu to nie pasuje niech spada:)